Contact »

BI Zoekplatform

Eenvoudig toegang tot bedrijfsinformatie

Wij maken bedrijfsdata toegankelijk

Eenvoudig en razendsnel

Wij hebben een BI Zoekplatform ontwikkeld die bedrijfsdata zeer eenvoudig toegankelijk maakt voor jou en je collega’s. Ons platform genereert honderdduizenden BI Rapportages op basis van jouw bedrijfsdata. Via zoektechnologie vind je vervolgens zeer eenvoudig en razendsnel de informatie die je zoekt.

Wil je jouw data eenvoudig toegankelijk maken?

Vraag een cloud portaal aan
Neem contact op »

Apps met BI Rapportages

Van registratie naar informatie

Als een medewerker informatie registreert moet hijzelf of een andere medewerker deze informatie later ook eenvoudig kunnen vinden. 

Daarom genereren we van elke registratie die wordt vastgelegd, of dit nu een kostenplaats, een diagnose of een functieschaal van een nieuwe medewerker is, een of meerdere BI Rapportages. De honderdduizenden BI Rapportages die zo ontstaan kunnen met behulp van ons slimme BI Zoekplatform eenvoudig gevonden worden. Ons BI Zoekplatform zorgt dat de beste resultaten altijd bovenaan komen te staan.

Data met betekenis

Altijd vinden wat je zoekt

BOL.com heeft 20 miljoen artikelen in het assortiment. Geen klant heeft behoefte aan al deze 20 miljoen artikelen. Ze gaan naar deze blauwe reus omdat ze vrijwel zeker weten dat ze het product dat ze zoeken er snel kunnen vinden.

Zo heeft ook geen medewerker in uw organisatie behoefte aan honderdduizenden BI Rapportages. Ze gebruiken het BI Zoekplatform omdat ze zeker weten dat ze de informatie die ze zoeken snel en eenvoudig kunnen vinden.

En als ze niet weten wat ze zoeken: dan kunnen ze gebruik maken van de standaard prestatiekaart en dashboards waar de belangrijkste KPI’s in de sector bij elkaar staan.

Dirk
"Het vinden van interne bedrijfsinformatie wordt net zo eenvoudig als het vinden van informatie op internet. Dit gaat grote impact hebben op de bedrijfscultuur en bedrijfsvoering." Dirk Grootendorst, Partner bij ValueCare

Slim kennis delen

Apps met BI Rapportages

Organisaties uit jouw branche sturen niet op hele andere KPI’s dan jouw organisatie. Dat betekent dat je slim kunt delen. Het type informatie dat wordt vastgelegd in jouw organisatie is grotendeels vergelijkbaar met andere bedrijven in jouw branche. De informatie die wordt vastgelegd in HRM en Finance pakketten is zelfs zeer vergelijkbaar over branches heen. De mogelijke informatievragen zijn dus ook sterk vergelijkbaar. 

Daarom ontwikkelt ValueCare samen met haar klanten en partners Apps met BI Rapportages. Als ergens een goede App met BI rapportage wordt ontwikkeld komt deze automatisch beschikbaar bij alle klanten. Zo deel je slim kennis. Wel zo efficiënt.

Doorbreek informatiebarrières

Altijd in control met autorisatiematrix

Op internet hebben bedrijven als Booking en Funda informatiebarrières die consumenten ondervonden doorbroken. Dit is hen gelukt door met zoektechnologie de informatie zeer eenvoudig en snel toegankelijk te maken voor consumenten. De hotelmarkt en huizenmarkt zijn aanzienlijk efficiënter geworden door de transparantie van sites als Booking en Funda.

Binnen organisaties zijn ook veel informatiebarrières die de organisatie onnodig inefficiënt maken. Met het BI Zoekplatform van ValueCare worden deze interne informatiebarrières doorbroken. Je kunt zelf eenvoudig bij alle BI Rapportages die je nodig hebt. Via een autorisatiematrix zorgen we dat medewerkers geen toegang hebben tot vertrouwelijke gegevens die niet voor hen bestemd zijn.

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsflits!

Zoektechnologie Lucene

Opensource en razendsnel

Het BI Zoekplatform van ValueCare is gebaseerd op Lucene. Deze opensource zoektechnologie wordt gebruikt door vrijwel alle webwinkels om producten eenvoudig toegankelijk te maken voor klanten. Lucene is geoptimaliseerd voor de eindgebruiker, razendsnel krijg je toegang tot de gegevens die je zoekt.

ValueCare gebruikt Lucene om bedrijfsgegevens eenvoudig en zeer snel toegankelijk te maken voor interne medewerkers. Het draait veilig op een omgeving waar alleen uw medewerkers toegang toe hebben. De opensource code zorgt dat u geen licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen voor uw gehele organisatie.


Stuur een bericht

Connect direct

Dirk

Dirk Grootendorst

+316 228 04 795
dirk.grootendorst@valuecare.nl
connect via linkedin

Jan

Jan van Leeuwen

+316 1400 45 88
jan.van.leeuwen@valuecare.nl
connect via linkedin