Contact »

De administratieve lastendruk in jouw GHZ-instelling verlagen?

Maak slim gebruik van je data!

GHZ-instellingen moeten steeds scherper sturen op de volle omvang van hun (zorg)processen. Dit komt door een toenemende druk op kosten, kwaliteit en steeds strengere verantwoordingseisen. Door slim gebruik te maken van de eigen data kan dit scherp sturen steeds eenvoudiger. Bovendien wordt de administratieve lastendruk ook nog eens verlaagd!

Hoe maak je slim gebruik van data?

Veel systemen en nog meer data

De hoeveelheid data en systemen neemt toe in GHZ-instellingen en maatschappelijke ontwikkelingen vragen in toenemende mate om effectieve inzet van data en slimme digitale oplossingen. 

Het verzamelen, controleren, en analyseren van deze data is echter nog steeds tijdrovend en inefficiënt. De vraag hoe al deze data slim en succesvol in te zetten, breed te gebruiken, en tegelijkertijd de administratieve lastendruk te verlagen houdt veel instellingen bezig.

Grip op risico's en verbeter prestaties!

Eén platform voor acties en sturing

ValueCare levert een onderscheidend en innovatief Zoekplatform met Data Auditing en Business Intelligence. Deze oplossingen hebben we samen met ons netwerk van GHZ-instellingen ontwikkeld.

Door samen te werken hoeft niemand opnieuw het wiel uit te vinden. We maken optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring en delen de kosten voor ontwikkeling. Zo komen we samen verder.

Interactieve sessie op 17 december:

'Vernieuwend Verantwoorden: Ontregelen door goed te regelen'
Meld je nu aan »

SearchData

Vind waar je naar op zoek bent

Onbeperkt aantal gebruikers, dagelijkse aansluiting van brondata en dagelijks beheer

Data Auditing

Weten wat je moet doen

Geautomatiseerde controles
 • Gegarandeerde business case (> 100% ROI)
 • Alle geleverde productie betaald
 • Gerichte toewijzing aan verantwoordelijk medewerkers
 • Stoppen met handmatige controles achteraf
 • Aantoonbaar in-control

Business Intelligence

Weten waar je op moet sturen

Rapportages
 • Eenvoudig en intuïtief
 • Actueel inzicht in productieafspraken vs. realisatie
 • Geen licentiekosten
 • Rol gebaseerde prestatiekaarten

Waarom Data Auditing?

Voordelen voor de gehandicaptenzorg

Wij garanderen met de inzet van SearchData met Data Auditing een ROI van meer dan 100%. Dankzij dagelijkse controles worden medewerkers geactiveerd om zélf een correcte en volledige registratie te voeren. 

Op deze manier hoeven controle- of signaallijsten niet meer achteraf handmatig samengesteld te worden. Bovendien wordt zo alle productie die de organisatie levert (tijdig) betaald en het compliance proces naar een hoger niveau getild. Jouw GHZ-instelling is altijd aantoonbaar in-control.

Waarom Business Intelligence?

Voordelen voor de gehandicaptenzorg

Wij verzekeren dat je met SearchData met Business Intelligence een oplossing in huis haalt die snel en gemakkelijk inzichten levert. Elke medewerker krijgt toegang tot een eigen rol gebaseerde prestatiekaart waarmee hij of zij kan sturen op het verbeteren van zijn of haar prestaties.

Ook biedt de razendsnelle Zoektechnologie (vergelijkbaar met Google, Funda &BOL) medewerkers in staat om zelf informatie te vinden die zij nodig hebben. Uiteraard hebben zij alleen toegang tot de data waarvoor zij geautoriseerd zijn.

Benieuwd hoe jouw GHZ-instelling data slim kan inzetten?

Bel met Annelien via +316 454 12 403

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief kennis en ervaringen met elkaar uit. Zo kan jouw GHZ-instelling direct profiteren en gebruik maken van alle controles en rapportages die zijn ontwikkeld door andere GHZ-instellingen. 

Alliade
Visio
Rivas
Kwadrant Groep
Talant

Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voorop lopen en kunnen we inspanningen en kosten slim met elkaar delen. Niemand wil het hetzelfde wiel twee keer uitvinden, toch?

Sluit je aan! »

Ons webinar 'Sturen met Data in de GHZ' gemist?

Kijk nu hier gratis het webinar terug
Kijk nu terug »

Meest gestelde vragen

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Hoe wordt mijn administratieve lastendruk verlaagd?

Door slim gebruik te maken van je data zorg je ervoor dat er geen tijd meer besteed wordt aan:

 • Handmatige controlelijsten
 • Reactieve herstelacties
 • Opstellen en eindeloos aanpassen rapportages
 • Controleren volledigheid en juistheid data
Hoe krijgen we onze mensen mee?

ValueCare maakt gebruik van herkenbare zoektechnologie vergelijkbaar met Google en Funda. Als je laat zien hoe eenvoudig en toegankelijk dit is en inzichten aanbiedt die voor hen relevant zijn dan worden mensen vanzelf enthousiast.

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

Alle bronsystemen die in gebruik zijn in de GHZ kan ValueCare ontsluiten. De data zetten we om naar ons generieke datamodel voor de GHZ. Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld Nedap, Plancare, Cura, AFAS, Exact en Beaufort.

Hoe zit het met licentiekosten?

Die zijn er niet. ValueCare streeft er naar dat zoveel mogelijk mensen fact-based informatie tot hun beschikking krijgen om te sturen. Om die reden werkt ValueCare niet met licentiekosten per gebruiker. Er kunnen een onbeperkt aantal medewerkers gebruik maken van onze dienstverlening.

Laatste nieuws

uit ons netwerk

Wij zitten net als de organisaties en instellingen in ons netwerk nooit stil. Daarom houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vraag gratis demo aan

Connect direct

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin

Marlon van Eerdt

Marlon van Eerdt 

+316 514 65 202
marlon.van.eerdt@valuecare.nl
connect via linkedin