Contact »

De administratieve lastendruk in jouw GHZ-instelling verlagen?

Maak slim gebruik van jouw data!

GHZ-instellingen willen steeds scherper sturen op de volle omvang van hun (zorg)processen. Dit komt door een toenemende druk op kosten, kwaliteit en steeds strengere verantwoordingseisen. Door slim gebruik te maken van de eigen data, wordt scherp sturen steeds eenvoudiger.

Met ValueCare krijg je grip op je omzet, risico’s en acties

Scherper sturen op de volle omvang van je zorgprocessen wordt een stuk eenvoudiger door slim gebruik te maken van data. De hoeveelheid data en systemen neemt toe in GHZ-instellingen, maar het verzamelen, controleren en analyseren van deze data is vaak tijdrovend en inefficiënt.

Met hulp van ValueCare lukt het GHZ-instellingen om hun data succesvol en breed in te zetten en tegelijkertijd de administratieve lastendruk te verlagen.

Krijg grip op risico’s met Risicobeheersing

een ROI van meer dan 200%

Met ValueCare Risicobeheersing krijg je je registratie razendsnel op orde. Dagelijkse controles activeren medewerkers om zélf een correcte en volledige registratie te voeren. 

Je krijg dagelijks melding van afwijkingen en acties en je hoeft nooit meer handmatig controle- of signaallijsten samen te stellen. Daardoor zorg je dat alle productie die je organisatie levert tijdig betaald wordt. Je tilt het compliance proces naar een hoger niveau en jouw GHZ-instelling is altijd aantoonbaar in control.

Wij garanderen met Risicobeheersing een ROI van meer dan 200%.

Eenvoudig sturen met Stuurinformatie

De voordelen voor GHZ-instellingen

Stuurinformatie van ValueCare levert een integrale oplossing waarmee je effectief kan sturen op uitkomsten van ingezet beleid. Met Stuurinformatie wordt sturen op data gemakkelijk en krijg je actueel inzicht in financiën, personeel, productie en kwaliteit.

Iedere medewerker krijgt een eigen prestatiekaart, waarmee hij kan sturen op het verbeteren van zijn prestaties. Met de razendsnelle zoektechnologie van ValueCare vinden medewerkers eenvoudig de informatie die zij nodig hebben. Uiteraard hebben ze alleen toegang tot de data waarvoor zij geautoriseerd zijn.

Dagelijkse controles

Weten wat je moet doen

Value Care Risicobeheersing Risicobeheersing
 • Gegarandeerde business case (> 200% ROI)
 • Alle geleverde productie betaald
 • Gerichte toewijzing aan verantwoordelijke medewerkers
 • Stoppen met handmatige controles achteraf
 • Aantoonbaar in control

Dagelijkse stuurinformatie

Weten waar je op moet sturen

Value Care Prestatieverbetering Stuurinformatie
 • Eenvoudig en intuïtief
 • Actueel inzicht in productieafspraken vs. realisatie
 • Geen licentiekosten
 • Rol gebaseerde prestatiekaarten

ValueCare netwerk

Samen weten we meer

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief controles, rapportages, kennis en ervaring uit. Op deze manier lopen al onze klanten altijd voorop en worden inspanning en kosten ook met elkaar gedeeld.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 100 zorginstellingen en gemeenten. Zo kan jouw GHZ-instelling direct profiteren en gebruik maken van alle controles en rapportages die zijn ontwikkeld door andere GHZ-instellingen.

Alliade
Visio
Rivas
Kwadrant Groep
Talant

Over ValueCare

Share knowledge, empower people

ValueCare is marktleider op het gebied van risicobeheersing en stuurinformatie in de zorg. Wij ondersteunen meer dan 100 organisaties met datagerichte risicobeheersing en sturing op prestaties.

We leveren een uitgebreide set van meer dan 1000 controles en 120.000 rapportages, die ontwikkeld zijn samen met ons netwerk. De uitwerking van de beheersmaatregelen en normen is openbaar toegankelijk via normenkaderzorg.nl en normenkadergemeente.nl.

Fact organisaties
100+ organisaties
Fact cliënten
80 deskundige consultants en dataspecialisten
Fact professionals
De beste open source technologie
FactBI Rapportages
Sterk inhoudelijke kennis

Meest gestelde vragen

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Hoe wordt mijn administratieve lastendruk verlaagd?

Door slim gebruik te maken van je data zorg je ervoor dat er geen tijd meer besteed wordt aan:

 • Handmatige controlelijsten
 • Reactieve herstelacties
 • Opstellen en eindeloos aanpassen rapportages
 • Controleren volledigheid en juistheid data
Hoe krijgen we onze mensen mee?

ValueCare maakt gebruik van herkenbare zoektechnologie vergelijkbaar met Google en Funda. Als je laat zien hoe eenvoudig en toegankelijk dit is en inzichten aanbiedt die voor hen relevant zijn dan worden mensen vanzelf enthousiast.

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

Alle bronsystemen die in gebruik zijn in de GHZ kan ValueCare ontsluiten. De data zetten we om naar ons generieke datamodel voor de GHZ. Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld Nedap, Plancare, Cura, AFAS, Exact en Beaufort.

Hoe zit het met licentiekosten?

Die zijn er niet. ValueCare streeft er naar dat zoveel mogelijk mensen fact-based informatie tot hun beschikking krijgen om te sturen. Om die reden werkt ValueCare niet met licentiekosten per gebruiker. Er kunnen een onbeperkt aantal medewerkers gebruik maken van onze dienstverlening.

Webinar: De wijkverpleging van morgen

Kijk nu de opname terug
Kijk terug »

Laatste nieuws

uit ons netwerk

Wij zitten net als de organisaties en instellingen in ons netwerk nooit stil. Daarom houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Interesse in een demo?