Contact »

Gehandicaptenzorg

Toekomstbestendige zorg

De complexiteit van de zorg aan gehandicapten neemt toe. Diverse financieringsstromen komen samen en goede bestuurbaarheid van de organisatie is een must. We ondersteunen zorginstellingen om deze besturing goed in te richten.

Integrale Risicobeheersing

Houd grip op de belangrijkste risico’s

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten een volledig ingericht Control Framework inclusief een bibliotheek met 800 controles . Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen. De organisatie is aantoonbaar in control en de basis voor Horizontaal Toezicht is gelegd. 

Business Intelligence & Prognoses

Stuur gericht en bereik doelen

ValueCare ondersteunt haar klanten met het inrichten van een effectief sturingsmodel, en maakt prestaties inzichtelijk op verschillende lagen in de organisatie. Jij en je collega's kunnen in één oogopslag zien of doelen bereikt worden. Dankzij onze bibliotheek met 40 KPI dashboards en 160.000 informatieproducten hebben ze snel en eenvoudig toegang tot alle relevante informatie.

Zoektechnologie BI Zoekmachine & Apps » Daily auditing Daily Auditing & Horizontaal Toezicht » Bi service Business Intelligence & Prognoses »

Meest gestelde vragen

Gehandicaptenzorg

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

We ontsluiten een groot aantal bronsystemen in de GHZ sector (en kunnen alle systemen ontsluiten). De data zetten we om naar ons generieke datamodel voor de GHZ. Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld Nedap, Plancare, Cura, AFAS, Exact en Beaufort.

Hoe zorgen jullie ervoor dat onze data veilig is?

Dit is uiteraard een cruciale voorwaarde voor ons en wordt gewaarborgd door onze ISO27001-NEN7510 certificering. Verder sluiten we een verwerkersovereenkomst af met onze klanten op basis van een door de zorg opgezette standaard (BOZ verwerkersovereenkomst).

Wij hebben bij onze organisatie nog een enorme cultuuromslag te maken naar eigen verantwoordelijkheid en we vragen ons af of wij wel klaar zijn voor een dienst als die van ValueCare?

Er zijn verschillende manieren om te starten met ValueCare en je kan klein beginnen. We merken juist dat de gewenste cultuuromslag hand in hand gaat met de inzet van onze diensten. Mensen hebben tenslotte wel de middelen nodig om zelf verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor o.a. de registratie en sturing op resultaten.

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief ervaringen, kennis enBI rapportages met elkaar uit. Op deze manier lopen onze klanten altijd voorop en worden ontwikkelingskosten met elkaar gedeeld.

Ons netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 100 zorginstellingen, gemeenten en andere profit organisaties.

Alliade
Visio
Rivas
Kwadrant Groep
Talant
Meriant

5 Redenen om voor

om voor ValueCare te kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. Derapportages, dashboards en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Laatste nieuws

Gehandicaptenzorg

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Direct contact

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin

Marlon van Eerdt

Marlon van Eerdt 

+316 514 65 202
marlon.van.eerdt@valuecare.nl
connect via linkedin