Contact »

Gemeenten

Klaar voor de toekomst!

ValueCare ondersteunt gemeenten om dagelijks integraal in control te zijn op de uitvoering én verantwoording van haar taken. Daarbij worden de medewerkers binnen de verschillende domeinen geactiveerd om vroeg in het proces de juiste stappen te zetten en fouten te voorkomen (bv. onrechtmatige, onjuiste of niet tijdige uitkering of verstrekking).

Actielijsten

Grip op risico's én acties

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten een volledig ingericht Control Framework inclusief een bibliotheek met 1000+ actielijsten. Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen. De organisatie is aantoonbaar in control en de basis voor Horizontaal Toezicht is gelegd.

Business Intelligence & Prognoses

Gericht sturen en doelen bereiken

Effectieve toegang tot informatie leidt tot betere keuzes. Met ons BI Zoekplatform zorgt ValueCare dat jij en je collega’s eenvoudig en op één plek toegang krijgen tot jullie bedrijfsinformatie. We doen dit met dezelfde zoektechnologie waarmee BOL en Funda jou toegang geven tot hun informatie. Jij en je collega's kunnen in één oogopslag zien of doelen bereikt worden. Dankzij onze bibliotheek met 50+ KPI dashboards en 100.000+ BI Rapportages heb jij snel en eenvoudig toegang tot alle relevante informatie.

Meest gestelde vragen

Gemeenten

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Bij welke processen kan ValueCare ondersteuning leveren?

Overal waar gegevens gestructureerd worden vastgelegd (bronsysteem of bijv. Excel). Concrete voorbeelden zijn: sturen op afname uitkeringen, borgen volledigheid van basisgegevens zorg in het sociaal domein, een crediteurenscan, bewaking van de aanbestedingsgrenzen, monitoren van productieafspraken zorgaanbieders.

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

We ontsluiten een groot aantal bronsystemen in de Gemeente sector (en kunnen alle systemen ontsluiten). De data zetten we om naar ons generieke datamodel voor de Gemeenten. Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld GWS suites, Stipter, Coda, en Corsa.

Hoe zorgen jullie ervoor dat onze data veilig is?

Dit is uiteraard een cruciale voorwaarde voor ons en wordt gewaarborgd door onze ISO27001-NEN7510 certificering. Verder sluiten we een verwerkersovereenkomst af met onze klanten op basis van een door de zorg opgezette standaard (BOZ verwerkersovereenkomst).

Wij hebben bij onze organisatie nog een enorme cultuuromslag te maken naar eigen verantwoordelijkheid en we vragen ons af of wij wel klaar zijn voor een dienst als die van ValueCare?

Er zijn verschillende manieren om te starten met ValueCare en je kan klein beginnen. We merken juist dat de gewenste cultuuromslag hand in hand gaat met de inzet van onze diensten. Mensen hebben tenslotte wel de middelen nodig om zelf verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor o.a. de registratie en sturing op resultaten.

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief Apps met BI Rapportages, actielijsten en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

5 Redenen

om voor ValueCare te kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De Apps met BI Rapportages, controles en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare Apps met BI Rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Laatste nieuws

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Connect direct

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin

Arjan van Zaltbommel

Arjan van Zaltbommel

+316 270 727 80
arjan.van.zaltbommel@valuecare.nl
connect via linkedin

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin