Contact »

Aan de slag met datagericht werken?

Sluit je aan bij ons netwerk voor gemeenten

De huidige ontwikkelingen zoals de oplopende tekorten binnen het sociaal domein en de invoering van de rechtmatigheidsverantwoording zijn voor alle gemeenten voelbaar. Het verbeteren van de interne beheersing en feitelijke sturing is hiermee een noodzaak geworden. Door meer datagericht te gaan werken en tijdig bij te sturen op basis van feiten kan je als gemeente deze uitdagingen het hoofd bieden.

Niet opnieuw het wiel uitvinden?

Samen kom je verder!

Gemeenten hebben een gedeelde uitdaging om feitelijke sturing op belangrijkste KPI’s en risicobeheersing (o.a. RMV) vorm te geven. De diversiteit aan (werk) processen, systemen, en wettelijke kaders maken dit proces complex, tijdrovend, en kostbaar.

Deze gedeelde uitdaging gaan we als ValueCare graag met jullie aan! Door samen te werken hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden. We maken optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring. Zo komen we samen verder.

Kennis delen

Zit in ons DNA

ValueCare heeft ruime ervaring met het werken en ontwikkelen vanuit een netwerkgedachte. Binnen de zorg hebben we samen met ons netwerk de standaard gezet voor een gedeeld normenkader, horizontaal toezicht en uitwerking van belangrijkste KPI’s en risico’s.

De afgelopen jaren hebben we onze ervaring en methodiek samen met de gemeente Nissewaard toegespitst op de gemeentemarkt en deze kennis willen we graag delen met andere gemeenten. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jullie ervaringen en ideeën om samen te leren, door te ontwikkelen, en toe te werken naar een gemeenschappelijk normenkader.

Macel Schippers Smoll
"Ik zou andere gemeenten willen oproepen om mee te doen. Ga niet achterover zitten, ga aan de slag zodat je er in 2021 klaar voor bent." Marcel Schippers, Manager Control & Informatie, gemeente Nissewaard

Wij delen onze kennis ook tijdens webinars!

Meld je gratis aan!
Bekijk webinars »

De voordelen van ons netwerk

Sluit je aan?

Delen van kennis en ervaringen

Als lid van ons netwerk kun je deelnemen aan interactieve sessies, waarin we brainstormen over actuele thema's.

Door samen te werken hoef je niet het wiel opnieuw uit te vinden. Processen binnen gemeenten zijn vergelijkbaar en de gedeelde uitdagingen zijn groot, dus maken we in ons netwerk gebruik van elkaars kennis en ervaringen.

Als eerste op de hoogte

De ontwikkelingen op het gebied van datagerichte risicobeheersing en sturing gaan snel en de noodzaak om hier wat mee te gaan doen neemt toe. Door middel van artikelen, webinars, en nieuwsberichten houden we ons netwerk hier actief van op de hoogte. We nodigen regelmatig externe sprekers om de diepte op te zoeken over een bepaald thema.

Invloed op normenkader

Ben je lid van ons netwerk dan kun je direct invloed uitoefenen op de volgorde een inhoud van de normen die wij voor onze klanten ontwikkelen en publiceren op normenkadergemeente.nl.

Zo werken we samen toe naar een sterke basis waarmee je als gemeente snel in-control kan komen.

Pragmatische insteek

Leden van ons netwerk kunnen samen nieuwe ontwikkelingen agenderen en klankborden. We streven naar een praktische invulling van ons netwerk waarmee je als deelnemer concrete handvatten krijgt om aan de hand van actuele thema’s een meer datagedreven aanpak te volgen.

Over ValueCare

Share knowledge, empower people

ValueCare ondersteunt meer dan 100 organisaties met datagerichte risicobeheersing en het sturen op prestaties. Daarbij vormen onze marktkennis en innovatieve techniek het hart van de oplossingen. 

We leveren een uitgebreide set aan rapportages en geautomatiseerde beheersmaatregelen (100% controles en steekproeven) die vanuit het netwerk ontwikkeld worden. De uitwerking van de beheersmaatregelen/normen is openbaar toegankelijk via normenkadergemeente.nl.

100+ organisaties
80 deskundige BI’ers en consultants
De beste open source technologie
Sterk inhoudelijke kennis

Vrijblijvend aansluiten bij ons netwerk?

Meld je aan!
Aanmelden »

Nieuws uit ons netwerk

Share knowledge, empower people

Wil je meer informatie over ons netwerk of wil je je aansluiten? Informeer naar de mogelijkheden.


Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief rapportages, actielijsten en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld. Hieronder vind je het laatste nieuws op het gebied van Rechtmatigheidsverantwoording.

Stuur een bericht

Neem direct contact op

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 635 15
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin