Kennissessie Zelfonderzoek 2016

Graag nodigen we u uit voor een kennissessie rondom het zelfonderzoek 2016.

Op 1 mei 2018 heeft Zorgverzekeraars Nederland op haar website de documenten behorend bij het Zelfonderzoek cGGZ 2016 gepubliceerd. Voor alle instellingen die wij bij het Zelfonderzoek ondersteunen, hebben we de wijzigingen ten opzichte van het Zelfonderzoek 2015 in kaart gebracht. Daarnaast geven wij instellingen inzicht in de aanpak en het tijdpad, mocht de instelling ervoor kiezen om deel te nemen..

Omdat deze kennis ook voor u mogelijk interessant is, organiseren wij op donderdag 24 mei een bijeenkomst. Deze vindt plaats op de Oudlaan 4 te Utrecht van 10.00 – 12.00 uur, deelname is vrijblijvend. Wij nemen u daarbij ook mee in de deadlines/mijlpalen en wijze waarop wij >25 GGZ-instellingen ondersteunen bij een efficiënte en navolgbare uitvoering van het Zelfonderzoek en de voorbereiding richting Horizontaal Toezicht.

U bent van harte welkom!

Aanmelden
Graag vernemen we van u of dat u hierbij aanwezig bent en met hoeveel personen. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door te mailen naar sabine.oude.avenhuis@valuecare.nl

 

Direct aanmelden

Leave a Reply