ValueCare

Iedereen heeft eenvoudig toegang tot alle relevante bedrijfsinformatie

ValueCare richt een effectief beheers- en sturingsmodel in en geeft
dagelijks inzicht in prestaties en benodigde acties om in control te zijn.
Dit doen we door vanuit ons klantnetwerk een bibliotheek aan rapportages
en controles direct beschikbaar te stellen. Deze zijn actueel en eenvoudig
toegankelijk voor alle lagen in uw organisatie.

Samenwerken met ValueCare

Resultaten worden bereikt

ValueCare levert resultaat. We zijn pas tevreden als de risico’s daadwerkelijk beheerst worden en de organisatie kan sturen op haar doelen en KPI’s. Binnen de ‘Proof of Concept fase’ levert ValueCare dan ook al een duidelijk zichtbaar resultaat voor uw organisatie.

‘Three levels of defence’

De dienstverlening van ValueCare richt zich op alle lagen van de organisatie. De verschillende lagen worden verbonden door een volledig en effectief besturingsmodel in te richten.

Klanten lopen altijd voorop

ValueCare ontwikkelt continue nieuwe controles en rapportages. Deze worden allemaal toegevoegd aan een bibliotheek die voor iedere klant beschikbaar is. Zo zijn onze klanten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn controles gelijk aan de geldende wet- en regelgeving.

Snel opstarten

In 2 tot 3 maanden wordt het risicomanagementsysteem ingericht. Hiermee wordt de basis gelegd voor dagelijkse integrale risicobeheersing en effectieve sturing. Tijdens die 2 tot 3 maanden worden de belangrijkste risico’s in kaart gebracht en omgezet in concrete beheersmaatregelen en acties voor de verantwoordelijke medewerkers. Daarnaast worden de rapportages om doelen te monitoren toegankelijk gemaakt voor de organisatie.

Vaste contactpersoon

ValueCare hecht veel waarde een goede relatie met klanten. Daarom hebben we korte lijnen en is een consultant aanspreekpunt en wekelijks op locatie om te zorgen dat de beheersmaatregelen werken en effectief zijn. De data-specialist en consultant van ValueCare werken samen om de vraagstukken van de klant om te zetten in acties.

Altijd veilig

De data die dagelijks gecontroleerd worden, bevatten privacy gevoelige gegevens. ValueCare legt daarom veel nadruk op de veiligheid van de data en daarom verlaat de data de organisatie niet. Daarnaast is ValueCare ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Ook werkt ValueCare volgens de AVG en sluiten we een verwerkersovereenkomst af.

Wij spreken uw taal

ValueCare is meer dan 11 jaar marktleider op het gebied van risicobeheersing en prestatieverbetering in de zorg. Dit betekent dat wij het speelveld en de vraagstukken kennen en de data begrijpen.

Onze visie

In 2030 zorgt ValueCare dat iedereen de beste bibliotheek aan rapportages en controles gebruikt met eigen bedrijfsdata. We verbeteren deze gestandaardiseerde bibliotheek continu op basis van doorlopende terugkoppeling vanuit ons netwerk en de beste opensource software.