Contact »

SearchData

Eenvoudig inzicht in openbare data

Wij houden van data. En hoewel tegenwoordig veel data wordt gepubliceerd, blijft deze vaak beperkt toegankelijk, ontbreekt een heldere context en zijn gedetailleerde rapportages ver te zoeken. Zonde, want kennis op basis van feiten maakt dat je betere beslissingen neemt. Wij laten met SearchData graag zien dat het anders kan!

Wat is SearchData?

Inzicht in openbare data

SearchData platformen zijn ingerichte portalen met (openbare) data. Deze maken gebruik van ons krachtige Zoekplatform en maken zo deze data wél eenvoudig toegankelijk en tot in detail inzichtelijk.

Deze portalen maken gebruik van dezelfde opensource zoektechnologie - Lucene - waar ook BOL en Funda hun informatie voor bezoekers mee toegankelijk maken. Razendsnel en altijd met oog voor de eindgebruiker.

Inzicht geven in andere data?

Ons Zoekplatfom is ook gemakkelijk te embedden op jouw website en eenvoudig in te richten met data die jij beschikbaar wilt stellen! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons.

Coronavirus

SearchData

Alles weten over de feiten en cijfers met betrekking tot het coronavirus? Dit zoekplatform verzamelt alle open data van het RIVM, WHO en NICE.

corona.searchdata.com »

Zorginzicht

SearchData

MSZ stelt kwaliteitsindicatoren voor de zorg beschikbaar via open databronnen.

zorginzicht.searchdata.com »

Zorgkosten

SearchData

De zorgkosten maken we inzichtelijk via dit zoekplatform. Hierin vind je alle open data zoals deze wordt vrijgegeven door Vektis.

vektis.searchdata.com »

Onderwijs

SearchData

Inzicht in alle openbare data van het onderwijs vind je in dit zoekplatform. Deze bronnen worden bijgehouden door DUO.

duo.searchdata.com »

Niks over SearchData missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Andere data in overzichtelijke dashboards?

Neem contact op met Esther

Wij maken voor inmiddels meer dan 100 organisaties, met ruim 200.000 medewerkers, bedrijfsinformatie via ons Zoekplatform inzichtelijk. Daarmee hebben ze in één oogopslag zicht op of doelen worden bereikt en via de zoekbalk elke medewerker gemakkelijk toegang tot relevante BI Rapportages en belangrijke (stuur)informatie.

Wil jij ook snel inzicht in andere bedrijfsdata?

Neem dan contact op met Esther Wiersma via +316 341 86 571 of stuur een email naar esther.wiersma@valuecare.nl.

Zoeken in andere data?

Neem contact op

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin