Contact »


Bij ValueCare houden we van duidelijkheid. Ook als het gaat om het sollicitatieproces. Geschikte vacature gevonden en gesolliciteerd? Dan ontvang je na het versturen van je motivatiebrief en CV een reactie van onze recruiters. Zien zij voldoende raakvlakken voor een match? Dan start de kennismaking!

De sollicitatie bestaat uit twee ronden. De exacte inhoud en volgorde van de onderdelen stemmen we met elkaar af. Dit geldt ook voor de snelheid waarmee we dit traject doorlopen. Werken bij ValueCare is namelijk meer dan: wij vragen en jij levert. We hebben oog voor wat jij wilt en vindt. En dat zie je ook terug in de flexibiliteit van ons sollicitatieproces.

Belangrijke elementen in de eerste ronde zijn een korte logica test en twee gesprekken met een potentiële collega en een leidinggevende.

De test duurt 30 minuten en geeft ons een goede indruk van jouw analytische & logische capaciteiten. De uitslag van deze test speelt een grote rol in de beoordeling of wij het sollicitatieproces willen voortzetten.

De gesprekken geven ons beiden de kans om echt te ontdekken wat de verwachtingen en ambities zijn en hoe goed we bij elkaar passen. Solliciteren is namelijk meer dan alleen de vraag of wij jou zien zitten. Wij vinden het net zo belangrijk dat wij er echt in slagen om jou te overtuigen bij ons aan de slag te gaan. Tijdens deze gesprekken leggen we een praktijkcasus aan je voor. Je krijgt alle ruimte om ons te laten zien hoe jij deze zou aanpakken.

Staat bij jou en bij ons het licht nog steeds op groen? Dan pakken we graag door! Ook in de tweede ronde vinden twee gesprekken plaats. Het eerste gesprek is met een partner van de board. Tijdens dit gesprek is er alle ruimte om de onderdelen te verdiepen waar jij of wij nog vragen over hebben.

Het tweede en laatste gesprek is met Dirk of Jan, een van de twee oprichters van ValueCare. Ook zij willen jou leren kennen voordat je bij ons aan de slag gaat. Valt ook deze twee ronde positief uit dan doen wij een aantrekkelijk aanbod.

Zoals je ziet nemen wij in dit sollicitatieproces uitgebreid de tijd om elkaar echt goed te leren kennen. Dat vinden wij belangrijk omdat we bij iedere sollicitatie altijd de intentie hebben om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan. Een relatie die wat ons betreft meerdere jaren kan duren en die een flinke impuls geeft aan jouw carrière én aan ValueCare. Deze intensieve manier van kennismaken maakt hier de weg voor vrij.

Open sollicitatie?

Verras ons

Staat jouw ideale vacature niet op onze website, maar weet je zeker dat wij niet zonder jouw kennis en talent kunnen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie, want we leren jou graag kennen!

Vragen?

Stel ze aan Evalina

Meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op met mij.

Evalina Loomeyer

+316 531 79 015
recruitment@valuecare.nl

Contactpersoon