Contact »

Module Financieel

Sturing op financiële resultaten

Sturing op de financiële resultaten is binnen iedere organisatie cruciaal. Met de module Financieel is er op ieder organisatieonderdeel actueel inzicht in de begrote vs. behaalde financiële resultaten.

Module Financieel

Wat levert deze module op?

De module Financieel van ValueCare biedt inzicht in de financiële resultaten, opbrengsten en kosten. Zowel de realisatie ten opzichte van de begroting als ten opzichte van voorgaande jaren.

De inzichten worden getoond vanuit verschillende doorsnedes zoals per tijdsperiode, organisatieonderdeel, kostenplaats, rekeningniveau, etc. en zijn doorklikbaar tot op het laagste rekeningniveau. Daarnaast is het dankzij de zoektechnologie mogelijk direct af te dalen naar het gewenste niveau of doorsnede.

Met deze module is er dynamisch en actueel inzicht in bijvoorbeeld de kosten van personeel in loondienst (PIL) vs personeel niet in loondienst (PNIL) en overige materiële kosten en kan er tijdig gestuurd worden op de financiële KPI’s.

De belangrijkste voordelen

Snelle implementatie

ValueCare werkt voor meer dan 100 organisaties. En al die organisaties hebben stuurinformatie nodig op gebied van financiën. Samen met haar klanten zorgt ValueCare dat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Binnen het netwerk wordt relevante informatie gedeeld via een bibliotheek met rapportages. Zo zorgen we dat je snel toegang hebt tot heel veel relevante informatie.

Prestatieverbetering op alle lagen

Door mensen op alle lagen van de organisatie inzicht te geven in de financiële resultaten van hun eigen organisatieonderdeel vergroot je het verantwoordelijkheidsgevoel. Men heeft een middel in handen om eigen prestaties te verbeteren en hierop te sturen.

Veel ervaring met ontsluiten bronsystemen

ValueCare heeft ervaring met het ontsluiten van meer dan 200 bronsystemen waaronder veelgebruikte financiële pakketten als AFAS, Visma en Exact

Slimme verbanden leggen

De combinatie van de module Financieel met bijvoorbeeld de module Personeel geeft extra inzichten in onderwerpen zoals verloonde FTE vs contractuele FTE en bezetting o.b.v. financiën.

Meer weten over de module Financieel

Vraag hier een gratis demo aan
Neem contact op »

ValueCare netwerk

Samen weten we meer

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten controles, rapportages, kennis en ervaring met elkaar uit. Op deze manier lopen al onze klanten altijd voorop en worden inspanning en kosten ook met elkaar gedeeld.

Ons netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 80 zorginstellingen, gemeenten en profit organisaties.

Maarten
"ValueCare maakt ons minder kwetsbaar. Dankzij onze samenwerking is de continuïteit én doorontwikkeling van onze Business Intelligence oplossingen verzekerd. Oók als onze eigen BI medewerkers onverhoopt wegvallen." Maarten Sielcken, CFO / Manager Financiën en Informatie bij Rivas Zorggroep

Stuur ons een bericht