Contact »

ValueCare voor uw organisatie

Share knowledge, empower people

ValueCare richt een effectief beheers- en sturingsmodel in en geeft dagelijks inzicht in prestaties en benodigde acties om in control te zijn. Dit doen we door vanuit ons klantnetwerk Apps met BI Rapportages en controles direct beschikbaar te stellen. Deze zijn actueel en eenvoudig toegankelijk voor alle lagen in uw organisatie.

Share knowledge

Empower people

Wij geloven erin dat je door kennis én data met elkaar te delen mensen in staat stelt betere beslissingen te nemen én acties te ondernemen.

Ons netwerk

Samen weten we meer

Dat doen wij voor inmiddels meer dan 100 ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeenten en profit organisaties. Zij delen op hun beurt weer hun kennis, ervaringen, controles en BI Rapportages binnen het ValueCare netwerk: Samen weten we meer!

Markt ziekenhuis

Ziekenhuizen

We staan voor de uitdaging om de beste zorg te leveren én de zorgkosten beheersbaar te houden. Dat vraagt integrale sturing en daarbij helpen we ziekenhuizen.

Vertel mij meer »
Markt ggz

Geestelijke Gezondheidszorg

We staan voor de uitdaging om met tekort aan personeel, de beste zorg te leveren én de zorgkosten beheersbaar te houden. Dat vraagt integrale sturing en daarbij helpen we ggz-instellingen.

Vertel mij meer »
Markt gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

De complexiteit van de zorg aan gehandicapten neemt toe. Diverse financieringsstromen komen samen en goede bestuurbaarheid van de organisatie is een must. We ondersteunen zorginstellingen om deze besturing goed in te richten.

Vertel mij meer »
Markt ouderenzorg

Ouderenzorg

De vraag en complexiteit van de zorg aan ouderen neemt toe. Dat vraagt om transparantie, sturing op basis van feiten en goede beheersing van risico's. We ondersteunen zorginstellingen om deze besturing goed in te richten.

Vertel mij meer »
Markt gemeenten

Gemeenten

Gemeenten hebben een groot spectrum aan taken die direct van belang zijn voor haar inwoners. Voor de kwaliteit en verantwoording van haar dienstverlening is integrale sturing belangrijk. Wij ondersteunen gemeenten daarbij.

Vertel mij meer »
Markt zakelijk

Zakelijke markt

Sturen op feiten, beheersen van risico's in het purchase-to-pay of order-to-cash proces of simpel weg zorgen dat je basisgegevens op orde zijn zorgen voor betere bedrijfsvoering en meer omzet. We ondersteunen ook de internationale zakelijke markt hiermee.

Vertel mij meer »

Hoogwaardige dashboards

Alles in één oogopslag

Onze dashboards leveren een altijd actueel inzicht in benodigde acties om in control te zijn en zijn gebaseerd op onze state-of-the-art zoektechnologie.

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsflits!

Stuur ons een bericht

Connect direct

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin