Contact »

ValueCare voor uw organisatie

Share knowledge, empower people

ValueCare richt een effectief beheers- en sturingsmodel in en geeft dagelijks inzicht in prestaties en benodigde acties om in control te zijn. Dit doen we door vanuit ons klantnetwerk Apps met BI Rapportages en actielijsten direct beschikbaar te stellen. Deze zijn actueel en eenvoudig toegankelijk voor alle lagen in uw organisatie.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 100 organisaties.

Van zorginstellingen tot zakelijke markt

VC Markt Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen staan voor de uitdaging om de beste zorg te leveren én de zorgkosten beheersbaar te houden. Dat kan met integrale sturing.

Vertel mij meer »
VC Markt Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

De complexiteit van de zorg aan gehandicapten neemt toe. Financieringsstromen komen samen en goede bestuurbaarheid van de organisatie is een must. Integrale sturing maakt dat mogelijk.

Vertel mij meer »
VC Markt Ouderenzorg

Ouderenzorg

De vraag en complexiteit van de ouderenzorg neemt toe. Dat vraagt om transparantie, sturing op basis van feiten en goede beheersing van risico's. Wij zien dat integrale sturing dit mogelijk maakt.

Vertel mij meer »
VC Markt Gemeenten

Gemeenten

ValueCare ondersteunt gemeenten om dagelijks integraal in control te zijn op de uitvoering én verantwoording van haar taken.

Vertel mij meer »
VC Markt Zakelijk

Zakelijke markt

Sturen op feiten, beheersen van risico's in het purchase-to-pay of order-to-cash proces zorgen voor betere bedrijfsvoering en meer omzet.

Vertel mij meer »

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsflits!

Stuur ons een bericht

Connect direct

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin