Contact »

Webinar FAQ

Wanneer je je hebt aangemeld voor een webinar ontvang je 48 uur van te voren een email met daarin de link naar een digitale omgeving. Wij hosten onze webinars op Webex en de omgeving is alleen toegankelijk via deze link. 

Ben je de link verloren of heb je deze niet ontvangen?
Bel +316 825 39 996 of mail naar webinar@valuecare.nl.

Stuur een e-mail »

Hoe krijg ik toegang tot het webinar?

Je kunt deelnemen door rechtsboven in het scherm de vereiste gegevens in te vullen. Het gebeurteniswachtwoord is al ingevuld. Klik vervolgens op de tekst “deelnemen via browser” om het webinar te volgen.

Welke voorbereiding tref ik voor een webinar?

Het verzoek is om 10 tot 5 min voor aanvang te melden. Het webinar werkt het beste via Chrome of Firefox wanneer je deelneemt via browser. Je kan er ook voor kiezen om het webinar via de plug-in van Webex te volgen. Dit downloaden en installeren duurt ongeveer 1 tot 2 minuten. Deze optie is mogelijk via de 'nu deelnemen' button. 

Ik hoor geen geluid, wat kan ik doen?

Als je wel beeld kan zien maar geen geluid hoort, kun je een andere manier van audioverbinding proberen. Klik op de knop met drie puntjes onder elkaar en vervolgens op 'audioverbinding'.

audio


Wordt de PowerPoint nog nagestuurd?

Ja, de dag na het webinar kun je de slides in de mailbox verwachten.

Kun je het webinar ergens terugkijken?

Vrijwel alle webinars worden opgenomen, het wordt van te voren aangegeven of dit het geval is. Wanneer dat het geval is ontvang je enkele dagen na het webinar een link om het webinar terug te kijken.

Heb je een andere vraag?

Neem contact op