Contact »

Bijeenkomst

Horizontaal Toezicht in de Forensische Zorg

29 juni tussen 14:00 - 18:00
GGZ Managers

Meer weten?

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met de organisator.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Fizi Zorgfinancials.

Horizontaal Toezicht is de samenwerking tussen de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en zorgaanbieders om de rechtmatigheid van declaraties in de processen aan de voorkant, te borgen. Het streven is dat in 2025 aanbieders met een aanzienlijke forensische zorg zich verantwoorden via Horizontaal Toezicht.

Maar hoe gaan we dat doen? Wat is de visie achter Horizontaal Toezicht en wat is het doel? Wat zijn de vereisten en hoe kun je de implementatie op een praktische manier vormgeven? Wat zijn de lessons learned vanuit andere zorgsectoren? Wat levert Horizontaal Toezicht je op? Wat zijn de uitdagingen en hoe zorg je dat de administratieve lastendruk niet verder toeneemt.

Vooraanstaande experts op het gebied van forensische zorg en financiën delen met jou hun kennis en inzichten. We zullen dieper ingaan op de concepten en implementatie van horizontaal toezicht, evenals de voordelen en uitdagingen die hiermee gepaard gaan.

Dit is een uitgelezen kans om meer te leren over horizontaal toezicht en de impact ervan op onze dagelijkse werkzaamheden. Bovendien biedt de bijeenkomst een platform voor waardevolle discussies en netwerkmogelijkheden met collega's uit de branche.

De volgende sprekers staan op het programma:

  • Jos van Vliet - DJI: De visie van DJI achter Horizontaal Toezicht en algemeen deel control framework, inclusief de stappen ernaartoe;
  • Esther Verver - De Nederlandsche ggz: Algemene en landelijke afspraken over Horizontaal Toezicht;
  • Angela Blanken - Koploper-instellingen: Praktische implementatie van Horizontaal Toezicht in de organisatie (3-lines, inclusief audit functie).

We sluiten af met een interactief panel, waarvoor we graag vooraf jullie input en vragen ontvangen. Stuur jouw vraag of input naar info@zorgfinancials.nl

Vanaf 17:00 uur is er tijd voor een borrel.

Meld je aan via de website van Fizi.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »