Contact »

Webinar

Inzicht en sturing op omzetverlies in GGZ

09 september tussen 10:00 - 11:00
GGZ

Terugkijken?

Vul hieronder je gegevens in en begin direct met het terugkijken van dit event.

Bij al onze GGZ-klanten zien we een enorm omzetverlies bij de overgang naar de nieuwe bekostiging (ZPM). Dit varieert van 5% tot soms wel 18% van de totale ZPM omzet.

Daarom heeft ValueCare de afgelopen weken een analyse uitgevoerd naar de oorzaken en het effect van dat omzetverlies. Uit die analyse blijkt dat een belangrijke oorzaak van het omzetverlies in het bekostigingsmodel ligt, met name bij de indirecte normtijd in het ZorgPrestatieModel.

Na een gesprek hierover heef de Nederlandse ggz ons gevraagd om de uitkomsten van onze analyse in een officieel rapport vast te leggen. Ons rapport Analyse impact indirecte normtijd in het ZorgPrestatieModelis afgelopen week opgeleverd aan de Nederlandse ggz en is inmiddels ook door hen ook gedeeld met haar leden, de NZa en ZN.

GGZ-instellingen die klant zijn bij ValueCare kunnen voor hun eigen organisatie in de ZPM-module precies zien wat bij hen het financiële effect is van de gehanteerde indirecte normtijd.

Je kunt daarbij ook zien hoe je het doet in vergelijking met de benchmark. Naast indirecte tijd kun je ook het (financieel) effect van andere oorzaken zoals afslag NZA-tarief, ziekteverzuim, no show en productmix zien.

Vrijdag 9 september om 10 uur zullen we in een webinar van 45 minuten toelichten welke inzichten dit oplevert en wat jullie daarmee kunnen doen, ook wat betreft interne sturing.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor Raad van Bestuur, financieel directeur en management van GGZ-instellingen.

Inschrijven kan via het formulier hieronder; om de sessie interactief te houden werken we met een maximum aantal deelnemers.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »