Contact »

Klantsessie

Netwerksessie: Productieverantwoording jaarrekening

18 april tussen 10:00 - 11:00
Klanten

Meer weten?

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met de organisator.

Nu de drukte van de jaarrekening (nagenoeg) achter de rug is, wordt het tijd om te evalueren en vooruit te kijken. Dit doen we graag samen met jullie in een klantsessie op dinsdagochtend 18 april van 10:00 – 11:00. 

We bespreken in deze sessie met elkaar hoe de productieverantwoording over 2022 is verlopen, wat de belangrijkste risico’s en controlepunten waren en wisselen met elkaar ervaringen uit. Tevens kijken we vooruit naar de productieverantwoording 2023. Wat zijn de ‘lessons learned’ van dit jaar? En welke aanvullende wensen zijn er rondom de productieverantwoording 2023 waar ValueCare bij kan ondersteunen?

Heb je zelf nog onderwerpen die je graag in deze klantsessie met andere instellingen wilt bespreken? Laat dit ons dan even weten, dan zorgen we dat deze op de agenda komen!


Dit evenement is alleen beschikbaar voor klanten in ons netwerk. Voor vragen kun je contact opnemen met Eva Merckel op eva.merckel@valuecare.nl.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »