Contact »

Klantsessie

‘Ondersteuning Productieverantwoording Jaarrekening’ voor GHZ & VVT

24 augustus tussen 14:00 - 16:00
GHZ & VVT

Meer weten?

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met de organisator.

Naar aanleiding van de klantsessie Productieverantwoording/Jaarrekening in april, heeft ValueCare een voorstel gemaakt voor een gezamenlijk Control Framework voor Alliade, Ipse de Bruggen, Kwadrantgroep en Rivas. In dat voorstel zijn 25 tot 30 controles geoormerkt voor scope 2021 op basis van de belangrijkste risico’s en controlepunten bij alle instellingen.

In deze vervolgsessie op 24 augustus bespreken we dat Control Framework en zullen we voor een aantal beheersmaatregelen de controle insteek afstemmen om te kijken of en hoe we tot een eenduidige manier van controleren kunnen komen.

Voor wie is deze klantsessie?

AO/IC en Zorgcontrol/Zorgadministratie van koplopers in de GHZ & VVT en ValueCare. Dit webinar is exclusief toegankelijk voor klanten van ValueCare.

Wat leer je in deze sessie?

Hoe je kunt het jaarrekeningtraject kunt vergemakkelijken en kunt besparen op accountantskosten, door hoog risico’s navolgbaar/gecertificeerd in de interne beheersing met dagelijkse geautomatiseerde controles in te richten.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »