Contact »

Webinar

Robotic Process Automation

05 november tussen 11:00 - 12:00
GGZ instellingen en ziekenhuizen

Terugkijken?

Vul hieronder je gegevens in en begin direct met het terugkijken van dit event.

In deze lastige en onzekere tijd is de druk op de zorg ontzettend hoog. En een foutje is dan snel gemaakt. Ook in de registratie. Robotic Process Automation (RPA) biedt veel mogelijkheden om snelheid en betrouwbaarheid van administratie en informatievoorziening te vergroten. In dit webinar laten we je zien hoe dit werkt in ziekenhuizen en GGZ instellingen. 

Voor wie is dit webinar?

(Zorg)instellingen die processen willen versnellen en verbeteren door volledig geautomatiseerd af te rekenen met registratiefouten en andere repetitieve taken.

"Onze robots maken jouw werk interessanter en leuker. Ze pikken er namelijk in een snel tempo de repeterende taken uit."


Myrthe Walhout, Consultant ValueCare


Wat neem je mee uit dit webinar?

  • De (on)mogelijkheden van robotiseren van administratieve processen;
  • Het traject voor succesvolle implementatie;
  • Scoping voor RPA: Hoe je aan een goede businesscase komt; 
  • Inzicht in reeds ontwikkelde robots voor zorginstellingen (robot bibliotheek) en het resultaat wat hiermee is bereikt.

"Onze robots werken 100% accuraat. Registratiefouten worden gedetecteerd en opgelost. Tijdens het webinar laat ik je zien hoe dat werkt."


Mathieu Belt, Partner Agium


In samenwerking met Agium

Deze masterclass bieden wij aan in samenwerking met onze partner Agium. Agium heeft tientallen organisaties geholpen bij het introduceren en verder uitbouwen van Robotic Process Automation. Samen met Agium biedt ValueCare de totaaloplossing van het detecteren tot het automatisch oplossen van registratiefouten.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »