Contact »

Webinar

Robotic Process Automation

05 oktober tussen 15:00 - 16:00
Ziekenhuizen, GGZ, VVT en GHZ

Meer weten?

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met de organisator.

In deze lastige en onzekere tijd is de druk op de zorg ontzettend hoog. En een foutje is dan snel gemaakt. Ook in de registratie. Robotic Process Automation (RPA) biedt veel mogelijkheden om snelheid en betrouwbaarheid van administratie en informatievoorziening te vergroten. In dit webinar laten we je zien hoe dit werkt in ziekenhuizen en GGZ instellingen.

Voor wie is dit webinar?

(Zorg)instellingen die processen willen versnellen en verbeteren door volledig geautomatiseerd af te rekenen met registratiefouten en andere repetitieve taken.

"Onze robots maken jouw werk interessanter en leuker. Ze pikken er namelijk in een snel tempo de repeterende taken uit."


Myrthe Walhout, Consultant ValueCare


Wat neem je mee uit dit webinar?

  • De (on)mogelijkheden van robotiseren van administratieve processen;
  • Het traject voor succesvolle implementatie;
  • Cases en ervaringen van Agium en de zorginstellingen die met RPA werken hebben opgedaan;
  • Scoping voor RPA: Hoe je aan een goede businesscase komt;
  • Inzicht in reeds ontwikkelde robots voor zorginstellingen (robot bibliotheek) en het resultaat wat hiermee is bereikt.

"Onze robots werken 100% accuraat. Registratiefouten worden gedetecteerd en opgelost. Tijdens het webinar laat ik je zien hoe dat werkt."


Mathieu Belt, Partner Agium


In samenwerking met Agium

Deze masterclass bieden wij aan in samenwerking met onze partner Agium. Agium heeft tientallen organisaties geholpen bij het introduceren en verder uitbouwen van Robotic Process Automation. Samen met Agium biedt ValueCare de totaaloplossing van het detecteren tot het automatisch oplossen van registratiefouten.