Contact »

Webinar

Kort op de bal tijdens COVID-19

04 maart tussen 11:00 - 12:00
VVT en GHZ

Meer weten?

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met de organisator.

Wil jouw instelling (veel!) korter op de bal zitten? Bijvoorbeeld wat betreft het tijdig bijsturen van COVID-19-gerelateerde prestatie indicatoren? Dan is actuele, snel toegankelijke en betrouwbare informatie cruciaal. Tijdens deze sessie gaan wij, aan de hand van praktijkvoorbeelden, laten zien hoe dat werkt. En hopen wij je te inspireren data (nog) slimmer in te zetten. Ben jij erbij?

Voor wie is deze sessie?

De inspiratiesessie organiseren we voor lijnmanagers/hoofden, financieel directeuren (CFO’s), controllers, Raden van bestuur en CIO’s van GHZ- en VVT-instellingen.

Aanleiding:

Een belangrijke aanleiding voor deze inspiratiesessie is de actuele COVID-19-crisis die ook veel GHZ- en VVT-instellingen hard heeft geraakt. Onder meer door de afname van de instroom van nieuwe cliënten, dalende inkomsten, toename van de werkdruk en het daarmee samenhangend verzuim. Om ook deze ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden is sneller inzicht in de actuele prestaties van jouw organisatie cruciaal.

"Door COVID-19 staat de zorgsector onder druk. Tijdig bijsturen is cruciaal. Dit kan alleen als de stuurinformatie actueel, snel toegankelijk en betrouwbaar is. Tijdens deze sessie laat ik je zien hoe ValueCare je hierbij kan helpen".
Marlon van Eerdt-Gons, Director ValueCare


Na deze sessie weet je:
  • Hoe je, dankzij goede stuurinformatie, scherp kunt sturen op COVID-19-gerelateerde prestatie indicatoren.

  • Hoe je moeiteloos de juiste informatie vindt over afdelingen en kostenplaatsen.

  • Hoe je met ValueCare al binnen 30 dagen scherper kunt sturen.

  • Welke cruciale rol stuurinformatie kan spelen bij de externe verantwoording.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »