Contact »

Webinar

Voorkom gemiste omzet door geautomatiseerde controles

22 juni tussen 10:00 - 11:00
VVT & GHZ: Managers, controllers, financieel directeuren

Terugkijken?

Vul hieronder je gegevens in en begin direct met het terugkijken van dit event.

Volledige registratie en facturatie is belangrijker dan ooit: enerzijds neemt de financiële druk toe, anderzijds het risico op onderregistratie vanwege extra druk op personeel.

Na het succesvolle webinar in maart over de uitbreiding van onze controle-bibliotheek op het gebied van volledigheid, zullen wij in dit webinar dieper ingaan op de inhoud. We gaan aan de slag met praktijkvoorbeelden en we delen bevindingen vanuit het netwerk.

Met dagelijkse geautomatiseerde controles op volledigheid weet je zeker dat alle zorg die je levert ook gedeclareerd wordt. Daarnaast worden alle acties direct belegd bij de juiste eindverantwoordelijke, zodat eventueel gemiste registratie snel kan worden opgelost.

Voor wie is dit webinar:

Managers, Controllers, Financieel directeuren en medewerkers die een rol hebben in de (verantwoording van) registratie, facturatie en omzet in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Meld je aan via onderstaand formulier:

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »