Contact »

Zakelijke markt

Klaar voor de toekomst!

Toenemende hoeveelheid data en complexiteit vereisen een andere aanpak voor interne controle en sturing. ValueCare maakt bedrijfsdata snel en eenvoudig toegankelijk zodat op ieder moment en voor iedereen binnen de organisatie actueel inzicht is in openbare data en/of bedrijfsdata. Daarnaast leveren we benodigde acties om in control en compliant te zijn.

Controles

Grip op risico's én acties

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten Data Auditing met een volledig ingericht Control Framework. Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen

Business en Open Intelligence

Gericht sturen en doelen bereiken

Effectieve toegang tot informatie leidt tot betere keuzes. ValueCare levert een Zoekplatform genaamd SearchData. SearchData levert aan jou en je collega’s eenvoudig en op één plek toegang tot openbare data en bedrijfsinformatie. We doen dit met dezelfde zoektechnologie waarmee BOL en Funda jou toegang geven tot hun informatie. Jij en je collega's kunnen in één oogopslag zien of doelen bereikt worden.

SearchData

Vind waar je naar op zoek bent

Onbeperkt aantal gebruikers, dagelijkse aansluiting van brondata en dagelijks beheer

Dagelijkse controles

Weten wat je moet doen

Risicobeheersing
  • Gegarandeerde business case (> 100% ROI, vaak > 300%)
  • Alle geleverde productie betaald
  • Gerichte toewijzing aan verantwoordelijk medewerkers
  • Stoppen met handmatige controles achteraf
  • Aantoonbaar in-control

Dagelijkse stuurinformatie

Weten waar je op moet sturen

Stuurinformatie
  • Eenvoudig en intuïtief
  • Actueel inzicht in productieafspraken vs. realisatie
  • Geen licentiekosten
  • Rol gebaseerde prestatiekaarten

Waarom Data Auditing?

Voordelen voor de zakelijke markt

Wij garanderen met de inzet van SearchData met geautomatiseerde controles een ROI van meer dan 100% en vaak is deze ver daarboven. Dankzij dagelijkse controles worden medewerkers geactiveerd om zélf een correcte en volledige registratie te voeren.

Op deze manier hoeven controle- of signaallijsten niet meer achteraf handmatig samengesteld te worden. Bovendien wordt zo alle productie die de organisatie levert (tijdig) betaald en het compliance proces naar een hoger niveau getild. Jouw organisatie is altijd aantoonbaar in-control.

Waarom Business Intelligence?

Voordelen voor de zakelijke markt

Wij verzekeren dat je met SearchData met rapportages een oplossing in huis haalt die snel en gemakkelijk inzichten levert. Elke medewerker krijgt toegang tot een eigen rol gebaseerde prestatiekaart waarmee hij of zij kan sturen op het verbeteren van zijn of haar prestaties.

Ook biedt de razendsnelle zoektechnologie (vergelijkbaar met Google, Funda &BOL) medewerkers in staat om zelf informatie te vinden die zij nodig hebben. Uiteraard hebben zij alleen toegang tot de data waarvoor zij geautoriseerd zijn.

Benieuwd hoe jouw organisatie data slim kan inzetten?

Neem contact op met Esther: +316 341 86 571

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief rapportages, controles en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

Philips

Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voorop lopen en kunnen we inspanningen en kosten slim met elkaar delen. Niemand wil het hetzelfde wiel twee keer uitvinden, toch?

Sluit je aan! »

Meest gestelde vragen

Zakelijke markt

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Bij welke processen kan ValueCare ondersteuning leveren?

Overal waar behoefte is aan informatie of data auditing. Dat kan bedrijfsinformatie zijn of openbare informatie (zoals data van ministeries, kadaster, RIVM of KNMI). Concrete voorbeelden van informatieproducten zijn: controleren stamgegevens financiële administratie, spend analyse, crediteurenscan, geautomatiseerde steekproeven jaarrekening, actuele voorraadberekening, dashboard ziekteverzuim.

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

We ontsluiten een groot aantal bronsystemen in de profit sector (en kunnen alle systemen ontsluiten). Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld Ortec, Exact, SAP, Visma | Raet, Oracle en AFAS.

Hoe zorgen jullie ervoor dat onze data veilig is?

Dit is uiteraard een cruciale voorwaarde voor ons en wordt gewaarborgd door onze ISO27001-NEN7510 certificering. Verder sluiten we een verwerkersovereenkomst af met onze klanten conform AVG-richtlijnen.

Laatste nieuws

uit ons netwerk

Wij zitten net als de organisaties en instellingen in ons netwerk nooit stil. Daarom houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Connect direct

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin