Contact »

Zakelijke markt

Klaar voor de toekomst!

Toenemende hoeveelheid data en complexiteit vereisen een andere aanpak voor interne controle en sturing ValueCare maakt bedrijfsdata snel en eenvoudig toegankelijk zodat op ieder moment en voor iedereen binnen de organisatie actueel inzicht is in prestaties en benodigde acties om in control en compliant te zijn.

Actielijsten

Grip op risico's én acties

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten een volledig ingericht Control Framework inclusief een bibliotheek met 1000+ actielijsten. Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen. De organisatie is aantoonbaar in control en de basis voor Horizontaal Toezicht is gelegd.

Business Intelligence & Prognoses

Gericht sturen en doelen bereiken

Effectieve toegang tot informatie leidt tot betere keuzes. Met ons BI Zoekplatform zorgt ValueCare dat jij en je collega’s eenvoudig en op één plek toegang krijgen tot jullie bedrijfsinformatie. We doen dit met dezelfde zoektechnologie waarmee BOL en Funda jou toegang geven tot hun informatie. Jij en je collega's kunnen in één oogopslag zien of doelen bereikt worden. Dankzij onze bibliotheek met 50+ KPI dashboards en 100.000+ BI Rapportages heb jij snel en eenvoudig toegang tot alle relevante informatie.

Meest gestelde vragen

Zakelijke markt

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Bij welke processen kan ValueCare ondersteuning leveren?

Overal waar gegevens gestructureerd worden vastgelegd (bronsysteem of bijv. Excel). Concrete voorbeelden van informatieproducten zijn: controleren stamgegevens financiële administratie, spend analyse, crediteurenscan, geautomatiseerde steekproeven jaarrekening, actuele voorraadberekening, dashboard ziekteverzuim.

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

We ontsluiten een groot aantal bronsystemen in de profit sector (en kunnen alle systemen ontsluiten). Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld Ortec, Exact, SAP, Visma, Oracle en AFAS.

Hoe zorgen jullie ervoor dat onze data veilig is?

Dit is uiteraard een cruciale voorwaarde voor ons en wordt gewaarborgd door onze ISO27001-NEN7510 certificering. Verder sluiten we een verwerkersovereenkomst af met onze klanten conform AVG-richtlijnen.

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief Apps met BI Rapportages, actielijsten en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

Philips
AKO
Audax

5 Redenen

om te kiezen voor ValueCare

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De Apps met BI Rapportages, controles en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

Snel resultaat

Wij garanderen snel resultaat. Onze pragmatische aanpak en de beschikbare Apps met BI rapportages vanuit ons netwerk zorgen voor snel resultaat.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Laatste nieuws

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Connect direct

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin