Contact »

BI zoekmachine & Apps

Eenvoudig en snel

Wij hebben BI zoekmachine ontwikkeld die bedrijfsdata zeer eenvoudig toegankelijk maakt voor jou en je collega’s. Ons platform genereert honderdduizenden informatieproducten op basis van jou bedrijfsdata. Via zoektechnologie vind je vervolgens zeer eenvoudig en razendsnel de informatie die je zoekt.

Dirk
"Het vinden van interne bedrijfsinformatie wordt net zo eenvoudig als het vinden van informatie op internet. Dit gaat grote impact hebben op de bedrijfscultuur en bedrijfsvoering." Dirk Grootendorst, Partner bij ValueCare

Van registratie naar informatie

Als een medewerker bepaalde informatie in een systeem registreert moet hijzelf of een andere medewerker deze informatie later ook eenvoudig kunnen vinden. 

Van elke registratie die wordt vastgelegd, of dit nu een kostenplaats, een diagnose of een functieschaal van een nieuwe medewerker is, genereren we een of meerdere informatieproducten. De honderdduizenden informatieproducten kunnen met behulp van onze slimme BI zoekmachine eenvoudig gevonden worden.

Altijd vinden wat je zoekt

BOL.com heeft 20 miljoen artikelen in het assortiment. Geen klant heeft behoefte aan al deze 20 miljoen artikelen. Ze gaan naar deze blauwe reus omdat ze vrijwel zeker weten dat ze het product dat ze zoeken er snel kunnen vinden. 

Zo heeft ook geen medewerker in uw organisatie behoefte aan honderdduizenden informatieproducten. Ze gebruiken de BI zoekmachine omdat ze zeker weten dat ze de informatie die ze zoeken snel en eenvoudig kunnen vinden.

Wel zo efficiënt

Organisaties uit jouw branche sturen niet op hele andere KPI’s dan jouw organisatie. Dat betekent dat je slim kunt delen... Het type informatie dat wordt vastgelegd in jouw organisatie is grotendeels vergelijkbaar met andere bedrijven in jouw branche. De informatie die wordt vastgelegd in HRM en Finance pakketten is zelfs zeer vergelijkbaar over branches heen. De mogelijke informatievragen zijn dus ook sterk vergelijkbaar. 

Daarom ontwikkelt ValueCare samen met haar klanten bibliotheken van informatieproducten in een netwerk. Als ergens een goed informatieproduct wordt ontwikkeld wordt deze automatisch beschikbaar gesteld bij andere klanten.

Doorbreken van de informatiemonopoly

Op internet hebben bedrijven als Amazon en Funda het informatiemonopoly doorbroken van winkeliers en makelaars. Dit is hen gelukt door met zoektechnologie de informatie zeer eenvoudig toegankelijk te maken voor klanten. 

Binnen organisaties zijn ook veel informatiemonopolies die de organisatie onnodig inefficiënt maken. Met de BI zoekmachine van ValueCare worden deze interne informatiemonopolies doorbroken. Je kunt zelf eenvoudig bij de data die je nodig hebt. Via een autorisatiematrix zorgen we dat medewerkers geen toegang hebben tot vertrouwelijke gegevens die niet voor hen bestemd zijn.

Zoektechnologie Lucene

De zoektechnologie van ValueCare is gebaseerd op Lucene. Deze opensource zoektechnologie wordt gebruikt door vrijwel alle webwinkels om producten eenvoudig toegankelijk te maken voor klanten. Lucene is geoptimaliseerd voor de eindgebruiker, razendsnel krijg je toegang tot de gegevens die je zoekt. 

ValueCare gebruikt Lucene om bedrijfsgegevens eenvoudig en zeer snel toegankelijk te maken voor interne medewerkers. Het draait veilig op een omgeving waar alleen uw medewerkers toegang toe hebben. De opensource code zorgt dat u geen licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen voor uw gehele organisatie.

Stuur een bericht

Connect direct

Dirk

Dirk Grootendorst

+316 228 04 795
dirk.grootendorst@valuecare.nl
connect via linkedin

Jan

Jan van Leeuwen

+316 1400 45 88
jan.van.leeuwen@valuecare.nl
connect via linkedin