• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Weten wat de impact van het Zorgprestatiemodel is op jouw omzet?

  ggz zpm

  De invoering van het Zorgprestatiemodel in 2022 is voor alle GGZ instellingen erg ingrijpend. Om GGZ instellingen zo snel mogelijk inzicht te geven in de impact van deze nieuwe financiering, zijn wij in maart gestart met een simulatie. Deze simulatie ontwikkelen we met ruim 10 grote GGZ-instellingen. Alle GGZ-instellingen in Nederland kunnen zich aansluiten. Ook jouw instelling is van harte welkom.

  Het doel van onze simulatie:

  Het doel van deze simulatie is om inzicht te krijgen in de financiƫle impact van het Zorgprestatiemodel. Bij ValueCare vindt de simulatie plaats op basis van de huidige registraties. Hierdoor krijgen deelnemers een realistisch beeld dat gebaseerd is op feiten. Het uiteindelijke simulatiemodel dat in 2021 voor het overgangsjaar naar het Zorgprestatiemodel wordt ingezet komt hieruit voort en legt tevens de basis voor sturing op en monitoring van je omzet en bedrijfsvoering.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.