• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Krijg grip op het jaarrekeningtraject en verlaag de controledruk

  vvt & ghz vvt

  Met het Jaarrekening 2019 traject nog vers in het geheugen stellen veel bestuurders en (concern) controllers zich de vraag hoe dit traject minder tijds- en kostenintensief te maken. Veel instellingen binnen de Ouderen- en Gehandicaptenzorg merken dat, net als bij KwadrantGroep, de controledruk toeneemt en dat het de organisatie ontzettend veel tijd kost om aan alle controles en vragen van de accountant te voldoen. Daarnaast gaat er onevenredig veel tijd zitten in de jaarverantwoording over de WMO, Jeugd, het kwaliteitskader en de WNTi.

  Samen met KwadrantGroep en KPMG, is ValueCare een traject gestart om de controles ten behoeve van het jaarrekeningtraject te ondersteunen met dagelijkse, geautomatiseerde risicobeheersmaatregelen. Opdat KwadrantGroep en haar accountant met zekerheid kunnen steunen op de beheersmaatregelen van ValueCare, certificeert ValueCare de geselecteerde risicobeheersmaatregelen als onderdeel van haar ISAE-3000 type II certificering.

  Voordelen van certificering...

  Voordeel van dit traject is dat alle processen en beheersmaatregelen die binnen de ISAE certificering van ValueCare worden gecontroleerd, niet meer door de accountant bij de individuele instelling gecontroleerd hoeven te worden. Daarnaast bespaart het de interne organisatie veel tijd en helpt het bij het tijdig en soepel doorlopen van het jaarrekeningtraject.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.