Contact »
Zutphen

Eerste assurance rapport Horizontaal Toezicht voor Gelre ziekenhuizen

Geschreven op 31 augustus 2017

Gelre ziekenhuizen heeft als één van de koploper-ziekenhuizen in Nederland succesvol de toetsing voor het Horizontaal Toezicht afgerond. Gelre ontving deze week van KPMG een zogenaamd assurance rapport over 2017. Met deze certificering toont Gelre ziekenhuizen aan zorgverzekeraars aan dat haar controles op het declaratieproces in 2017 effectief zijn uitgevoerd.

Gelre ziekenhuizen wordt bij Horizontaal Toezicht ondersteund door ValueCare. In onderstaande video legt Gelre ziekenhuizen uit waarom Horizontaal Toezicht zo belangrijk voor hen is en hoe ValueCare Daily Auditing daarin ondersteunt. Dit doen zij samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis die daarbij het perspectief van de zorgverzekeraars toelicht.

Schermafdruk 2019 09 11 14 27 35