Contact »

In control zijn in de Geestelijke Gezondheidszorg?

Risico's en prestaties over de hele breedte geborgd!

ValueCare ondersteunt zorgorganisaties om overzicht en controle te krijgen over complexe processen. Bijvoorbeeld onze simulatie van het Zorgprestatiemodel levert inzicht in de financiële impact op basis van huidige registraties. Hierdoor krijgen GGZ-instellingen een realistisch beeld dat gebaseerd is op feiten. Zo creëren we een basis om te sturen op omzet en bedrijfsvoering.

Sturen op afspraken met verzekeraars en gemeenten

In control op risico’s en prestaties

ValueCare levert uitgebreide inzichten in de productie realisatie en prognose ten opzichte van afspraken met verzekeraars en gemeenten. Dit doen wij met onze schadelastmonitor en jeugdmonitor. Ook leveren we een grote controle bibliotheek en complete Horizontaal Toezicht ondersteuning inclusief steekproefmodule. 

Met onze overzichtelijke controles en dashboards heb je direct inzicht in risico's en prestaties, van registratie tot facturatie. Hierdoor kun je in beeld brengen hoe de geleverde productie zich verhoudt tot de afgesproken productie. Zo ben je van begin tot eind in control, waardoor je tijdig kunt bijsturen op gemaakte afspraken.

Zorgprestatiemodel simulatie

Inzichten in de nieuwe financiering

De invoering van het Zorgprestatiemodel in 2022 is voor alle GGZ instellingen erg ingrijpend. Om GGZ instellingen zo snel mogelijk inzicht te geven in de impact van deze nieuwe financiering, hebben wij een uitgebreide simulatie ontwikkeld met een grote groep GGZ-instellingen. Alle GGZ-instellingen in Nederland kunnen zich aansluiten. Ook jouw instelling is van harte welkom.

Meer informatie over het Zorgprestatiemodel? »

SearchData

Vind waar je naar op zoek bent

Onbeperkt aantal gebruikers, dagelijkse aansluiting van brondata en dagelijks beheer

Data Auditing

Weten wat je moet doen

Geautomatiseerde controles
  • Gegarandeerde business case (> 100% ROI)
  • Gehele breedte van risico's beeld en geborgd
  • Integraal inzicht over verschillende databronnen
  • Stoppen met handmatige controles achteraf
  • Aantoonbaar in-control

Business Intelligence

Weten waar je op moet sturen

Rapportages
  • Impactberekening over financiële waarde
  • Compleet financieel inzicht in je risico's
  • Actueel inzicht in productieafspraken vs. realisatie
  • Steekproefmodule en Horizontaal toezicht
  • Complete interne controle en zelfonderzoek

Waarom Data Auditing?

Voordelen voor de GGZ

Wij garanderen met de inzet van SearchData met geautomatiseerde controles een ROI van meer dan 100%. Dankzij dagelijkse controles worden medewerkers geactiveerd om zélf een correcte en volledige registratie te voeren. 

Op deze manier hoeven controle- of signaallijsten niet meer achteraf handmatig samengesteld te worden. Bovendien wordt zo alle productie die de organisatie levert (tijdig) betaald en het compliance proces naar een hoger niveau getild. Jouw GGZ-instelling is altijd aantoonbaar in-control.

Waarom Business Intelligence?

Voordelen voor de GGZ

Wij verzekeren dat je met SearchData met Rapportages een oplossing in huis haalt die snel en gemakkelijk inzichten levert. Elke medewerker krijgt toegang tot een eigen rol gebaseerde prestatiekaart waarmee hij of zij kan sturen op het verbeteren van zijn of haar prestaties.

Ook biedt de razendsnelle Zoektechnologie (vergelijkbaar met Google, Funda &BOL) medewerkers in staat om zelf informatie te vinden die zij nodig hebben. Uiteraard hebben zij alleen toegang tot de data waarvoor zij geautoriseerd zijn.

Benieuwd hoe jouw GGZ-instelling data slim kan inzetten?

Bel met Anneke via +316 123 63 515
Untitled 3
“Dankzij het ValueCare netwerk hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kunnen we in korte tijd beschikken over relevante rapportages” Arent van der Heide, GGZ Delfland

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief rapportages, controles en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

Lentis
Rivierduinen
Pro Persona
GGZ Delfland
Emergis
Parnassia

Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voorop lopen en kunnen we inspanningen en kosten slim met elkaar delen. Niemand wil het hetzelfde wiel twee keer uitvinden, toch?

Sluit je aan! »

Reinier van Arkel
GGZ Centraal
Ggz Breburg
GGZWNB
Mondriaan
impegno

Gratis webinar Horizontaal Toezicht in GGZ

Kijk nu terug
Bekijk event »

5 Redenen

om voor ValueCare kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De Apps met BI Rapportages, controles en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Laatste nieuws

Geestelijke gezondheidszorg

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Direct contact

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin