Contact »

Geestelijke Gezondheidszorg

Toekomstbestendig

Om als zorgorganisatie goed bestuurbaar te blijven is transparantie, integrale sturing op basis van feiten en goede beheersing van risico’s cruciaal. Daarbij is het van belang alle lagen van de organisatie te faciliteren én actief te betrekken.

Controles

Grip op risico's én acties

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten een volledig ingericht Control Framework inclusief een bibliotheek met 1000+ controles. Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen. De organisatie is aantoonbaar in control en de basis voor Horizontaal Toezicht is gelegd.

Werk maken van Horizontaal Toezicht? »

Business Intelligence & Prognoses

Gericht sturen en doelen bereiken

Effectieve toegang tot informatie leidt tot betere keuzes. Met SearchData zorgt ValueCare dat jij en je collega’s eenvoudig en op één plek toegang krijgen tot jullie bedrijfsinformatie. We doen dit met dezelfde zoektechnologie waarmee BOL en Funda jou toegang geven tot hun informatie. Jij en je collega's kunnen in één oogopslag zien of doelen bereikt worden. Dankzij onze bibliotheek met 50+ dashboards en 100.000+ rapportages heb jij snel en eenvoudig toegang tot alle relevante informatie.

SearchData

Vind waar je naar op zoek bent

Onbeperkt aantal gebruikers, dagelijkse aansluiting van brondata en dagelijks beheer

Data Auditing

Weten wat je moet doen

Geautomatiseerde controles
  • Gegarandeerde business case (> 100% ROI)
  • Alle geleverde productie betaald
  • Gerichte toewijzing aan verantwoordelijk medewerkers
  • Stoppen met handmatige controles achteraf
  • Aantoonbaar in-control

Business Intelligence

Weten waar je op moet sturen

Rapportages
  • Eenvoudig en intuïtief
  • Actueel inzicht in productieafspraken vs. realisatie
  • Geen licentiekosten
  • Rol gebaseerde prestatiekaarten

Waarom Data Auditing?

Voordelen voor de GGZ

Wij garanderen met de inzet van SearchData met geautomatiseerde controles een ROI van meer dan 100%. Dankzij dagelijkse controles worden medewerkers geactiveerd om zélf een correcte en volledige registratie te voeren. 

Op deze manier hoeven controle- of signaallijsten niet meer achteraf handmatig samengesteld te worden. Bovendien wordt zo alle productie die de organisatie levert (tijdig) betaald en het compliance proces naar een hoger niveau getild. Jouw GGZ-instelling is altijd aantoonbaar in-control.

Waarom Business Intelligence?

Voordelen voor de GGZ

Wij verzekeren dat je met SearchData met Rapportages een oplossing in huis haalt die snel en gemakkelijk inzichten levert. Elke medewerker krijgt toegang tot een eigen rol gebaseerde prestatiekaart waarmee hij of zij kan sturen op het verbeteren van zijn of haar prestaties.

Ook biedt de razendsnelle Zoektechnologie (vergelijkbaar met Google, Funda &BOL) medewerkers in staat om zelf informatie te vinden die zij nodig hebben. Uiteraard hebben zij alleen toegang tot de data waarvoor zij geautoriseerd zijn.

Benieuwd hoe jouw GGZ-instelling data slim kan inzetten?

Bel met Anneke via +316 123 63 515
Odette Broekmaat
"Dankzij Horizontaal Toezicht komen we vaker tot gewoon goede zorg, en daar doen we het tenslotte voor." Odette Broekmaat, intern auditor bij Mediant GG

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief rapportages, controles en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

Lentis
Rivierduinen
Pro Persona
GGZ Delfland
Emergis
Parnassia
Reinier van Arkel
GGZ Centraal
Ggz Breburg
GGZWNB
Eleos
Mondriaan

Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voorop lopen en kunnen we inspanningen en kosten slim met elkaar delen. Niemand wil het hetzelfde wiel twee keer uitvinden, toch?

Sluit je aan! »

Be­ter be­slis­sen met Bu­si­ness In­tel­li­gen­ce?

Bekijk ons gratis webinar nu terug
Nu terugkijken »

5 Redenen

om voor ValueCare kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De Apps met BI Rapportages, controles en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Laatste nieuws

Geestelijke gezondheidszorg

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Direct contact

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin