Contact »

GGZ

Risico's en prestaties over de hele breedte geborgd!

Veel GGZ-instellingen hebben het gevoel de zaken niet op orde te hebben. De registratie is niet op orde, waardoor je niet kunt sturen op de cijfers. En zo lukt het niet om de kwaliteit van de zorg voorop te stellen en financieel gezond te blijven.

Hoe het ook kan

ValueCare helpt GGZ-instellingen om overzicht en controle te krijgen over complexe processen. Onze simulatie van het Zorgprestatiemodel levert bijvoorbeeld inzicht in de financiële impact op basis van huidige registraties. Hierdoor krijgen GGZ-instellingen een realistisch beeld gebaseerd op feiten. Zo creëren we een basis om te sturen op omzet en bedrijfsvoering.

Met onze schadelast-, jeugdmonitor en de simulatie zorgprestatiemodel in control

ValueCare levert uitgebreide inzichten in de productie, realisatie en prognose ten opzichte van afspraken met verzekeraars en gemeenten. Dit doen wij met onze schadelastmonitor en jeugdmonitor. Ook leveren we een grote controle bibliotheek en complete Horizontaal Toezicht ondersteuning inclusief steekproefmodule.

Met onze overzichtelijke controles en dashboards heb je direct inzicht in risico's en prestaties, van registratie tot facturatie. Hierdoor kun je in beeld brengen hoe de geleverde productie zich verhoudt tot de afgesproken productie. Zo ben je van begin tot eind in control, waardoor je tijdig kunt bijsturen op gemaakte afspraken.

Dagelijkse controles

Weten wat je moet doen

Value Care Risicobeheersing Risicobeheersing
  • Gegarandeerde business case (> 200% ROI)
  • Gehele breedte van risico's beeld en geborgd
  • Integraal inzicht over verschillende databronnen
  • Stoppen met handmatige controles achteraf
  • Aantoonbaar in control

Dagelijkse stuurinformatie

Weten waar je op moet sturen

Value Care Prestatieverbetering Stuurinformatie
  • Impactberekening over financiële waarde
  • Compleet financieel inzicht in je risico's
  • Actueel inzicht in productieafspraken vs. realisatie
  • Steekproefmodule en Horizontaal toezicht
  • Complete interne controle en zelfonderzoek
Untitled 3
“Dankzij het ValueCare netwerk hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kunnen we in korte tijd beschikken over relevante rapportages” Arent van der Heide, GGZ Delfland

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief controles, rapportages, kennis en ervaring met elkaar uit. Op deze manier lopen al onze klanten altijd voorop en worden inspanning en kosten ook met elkaar gedeeld. 

Ons netwerk bestaat uit meer dan 100 zorginstellingen en gemeenten. 

Lentis
Rivierduinen
Pro Persona
GGZ Delfland
Emergis
Parnassia

Over ValueCare

Share knowledge, empower people

ValueCare is marktleider op het gebied van risicobeheersing en stuurinformatie in de zorg. Wij ondersteunen meer dan 100 organisaties met datagerichte risicobeheersing en sturing op prestaties.

We leveren een uitgebreide set van meer dan 1000 controles en 120.000 rapportages, die ontwikkeld zijn samen met ons netwerk. De uitwerking van de beheersmaatregelen en normen is openbaar toegankelijk via normenkaderzorg.nl en normenkadergemeente.nl.

Fact organisaties
100+ organisaties
Fact cliënten
80 deskundige consultants en dataspecialisten
Fact professionals
De beste open source technologie
FactBI Rapportages
Sterk inhoudelijke kennis

5 Redenen

om voor ValueCare kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De BI-rapportages, controles en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

We garanderen een sluitende business case met minimaal 200% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen we dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen jouw organisatie. Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen we op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Zie hier onze webinars (terug)

Alle webinars specifiek voor GGZ
Webinars »

Laatste nieuws

Geestelijke gezondheidszorg

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen:

Vraag een vrijblijvende demo aan