Contact »

Geestelijke Gezondheidszorg

Toekomstbestendig

Om als zorgorganisatie goed bestuurbaar te blijven is transparantie, integrale sturing op basis van feiten en goede beheersing van risico’s cruciaal. Daarbij is het van belang alle lagen van de organisatie te faciliteren én actief te betrekken.

Integrale Risicobeheersing

Houd grip op de belangrijkste risico’s

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten een volledig ingericht Control Framework inclusief een bibliotheek met 800 controles . Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen. De organisatie is aantoonbaar in control en de basis voor Horizontaal Toezicht is gelegd. 

Business Intelligence & Prognoses

Stuur gericht en bereik doelen

ValueCare ondersteunt haar klanten met het inrichten van een effectief sturingsmodel, en maakt prestaties inzichtelijk op verschillende lagen in de organisatie. Jij en je collega's kunnen in één oogopslag zien of doelen bereikt worden. Dankzij onze bibliotheek met 40 KPI dashboards en 160.000 informatieproducten hebben ze snel en eenvoudig toegang tot alle relevante informatie.

Zoektechnologie BI Zoekmachine & Apps » Daily auditing Daily Auditing & Horizontaal Toezicht » Bi service Business Intelligence & Prognoses »

Meest gestelde vragen

Geestelijke Gezondheidszorg

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

We ontsluiten een groot aantal bronsystemen in de GGZ-sector (en kunnen alle systemen ontsluiten). De data zetten we om naar ons generieke datamodel voor de GGZ.

Veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld Psygis Quarant, XMCare, User, Ons-Nedap, HiX, AFAS, Exact en Beaufort.

Onze sector maakt een beweging naar eenvoud en transparantie (zorgprestatiemodel). Hoe verhoudt dit zich tot jullie dienstverlening?

We zorgen er voor dat de afspraken die gelden vanuit de heersende wet- en regelgeving goed worden opgevolgd. Bij een nieuw financieringssysteem sluiten we daarop aan.

Ook dan zal het van belang zijn dat de zorg die geleverd en gefactureerd wordt, juist- tijdig en volledig is vastgelegd en dat de organisatie zich daarover kan verantwoorden, naar financier en cliënt.

Hoe zorgen jullie ervoor dat onze data veilig is?

Dit is uiteraard een cruciale voorwaarde voor ons en wordt gewaarborgd door onze ISO27001-NEN7510 certificering. Verder sluiten we een verwerkersovereenkomst af met onze klanten op basis van een door de zorg opgezette standaard (BOZ verwerkersovereenkomst).

Hoogwaardige dashboards

Alles in één oogopslag

Onze dashboards leveren een altijd actueel inzicht in benodigde acties om in control te zijn en zijn gebaseerd op onze state-of-the-art zoektechnologie.

5 Redenen

om voor ValueCare kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De rapportages, dashboards en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief ervaringen, kennis enBI rapportages met elkaar uit. Op deze manier lopen onze klanten altijd voorop en worden ontwikkelingskosten met elkaar gedeeld.

Ons netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 100 zorginstellingen, gemeenten en andere profit organisaties.

Untitled 3
“Dankzij het ValueCare netwerk hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kunnen we in korte tijd beschikken over relevanteBI rapportages en dashboards” Arent van der Heide, GGZ Delfland
Lentis
Rivierduinen
Pro Persona
GGZ Delfland
Emergis
Parnassia
Reinier van Arkel
GGZ Centraal
Ggz Breburg
GGZWNB
Eleos
Mondriaan

Laatste nieuws

Geestelijke gezondheidszorg

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Direct contact

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin