Contact »

Op zoek naar manieren om jouw VVT-instelling datagericht te maken?

Laat de beschikbare data slim voor je werken!

De hoeveelheid data in VVT-instellingen neemt toe en het verzamelen, controleren, en analyseren van deze data is vaak tijdrovend en inefficiënt. Tegelijkertijd neemt de druk op het beheersen van de zorgkosten toe en worden de verantwoordingseisen steeds strenger. Door meer datagericht te gaan werken en beschikbare data slim in te zetten wordt het sturen en verantwoorden een stuk eenvoudiger. Hiermee bespaar je tijd en geld en zet je de medewerkers in hun kracht!

Interactieve sessie op 4 maart

'Kort op de bal tijdens COVID-19'
Meld je nu aan »

Hoe maak je slim gebruik van data?

Veel systemen en nog meer data

VVT-instellingen hebben vaak te maken met verschillende financieringsstromen en daarmee een diversiteit aan bronsystemen. Verbanden leggen tussen deze systemen en de data op een slimme manier beschikbaar maken is een uitdaging waar veel instellingen tegenaan lopen.

Het is veelal een intensief en kostbaar traject om van al die data informatie te maken en breed beschikbaar te maken in de organisatie. VVT-instellingen zijn op zoek naar een manier om dit proces eenvoudiger en minder versnipperd te maken.

Grip op risico's en verbeter prestaties!

Eén platform voor acties en sturing

ValueCare levert een onderscheidend en innovatief Zoekplatform met Data Auditing en Business Intelligence. Deze oplossingen hebben we samen met ons netwerk van VVT-instellingen ontwikkeld.

Door samen te werken hoeft niemand opnieuw het wiel uit te vinden. We maken optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring en delen de kosten voor ontwikkeling. Zo komen we samen verder.

SearchData

Vind waar je naar op zoek bent

Onbeperkt aantal gebruikers, dagelijkse aansluiting van brondata en dagelijks beheer

Data Auditing

Weten wat je moet doen

Geautomatiseerde controles
 • Gegarandeerde business case (> 100% ROI)
 • Alle geleverde productie betaald
 • Gerichte toewijzing aan verantwoordelijk medewerkers
 • Stoppen met handmatige controles achteraf
 • Aantoonbaar in-control

Business Intelligence

Weten waar je op moet sturen

Rapportages
 • Eenvoudig en intuïtief
 • Actueel inzicht in productieafspraken vs. realisatie
 • Geen licentiekosten
 • Rol gebaseerde prestatiekaarten

Waarom Data Auditing?

Voordelen voor de ouderenzorg

Wij garanderen met de inzet van SearchData met geautomatiseerde controleseen ROI van meer dan 100%. Dankzij dagelijkse controles worden medewerkers geactiveerd om zélf een correcte en volledige registratie te voeren.

Op deze manier hoeven controle- of signaallijsten niet meer achteraf handmatig samengesteld te worden. Bovendien wordt zo alle productie die de organisatie levert (tijdig) betaald en het compliance proces naar een hoger niveau getild. Jouw zorginstelling is altijd aantoonbaar in-control.

Waarom Business Intelligence?

Voordelen voor de ouderenzorg

Wij verzekeren dat je met SearchData met rapportages een oplossing in huis haalt die snel en gemakkelijk inzichten levert. Elke medewerker krijgt toegang tot een eigen rol gebaseerde prestatiekaart waarmee hij of zij kan sturen op het verbeteren van zijn of haar prestaties.

Ook biedt de razendsnelle zoektechnologie (vergelijkbaar met Google, Funda &BOL) medewerkers in staat om zelf informatie te vinden die zij nodig hebben. Uiteraard hebben zij alleen toegang tot de data waarvoor zij geautoriseerd zijn.

Benieuwd hoe jouw zorginstelling data slim kan inzetten?

Bel met Annelien via +316 454 12 403

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief rapportages, controles en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

Alliade
Delfland
Zuyderland
NH
Rivas

Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voorop lopen en kunnen we inspanningen en kosten slim met elkaar delen. Niemand wil het hetzelfde wiel twee keer uitvinden, toch?

Sluit je aan! »

Meest gestelde vragen

Ouderenzorg

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Welke systemen en processen kan ValueCare vervangen?

Met de inzet van ValueCare kan je de volgende zaken vervangen en op één plek beschikbaar maken:

 • Datawarehouse
 • BI tool
 • Excel rapportages
 • Handmatige steekproeven en controlelijsten
 • Signaallijsten en rapportages uit het bronsysteem
Onze data is onbetrouwbaar, kunnen we dan wel starten?

Wij kunnen organisaties ondersteunen bij het op orde krijgen van de basis processen. Door de inzichten die wij bieden is snel te achterhalen waar de knelpunten zitten en deze kun je gericht aanpakken en ondersteunen.

Binnen hoeveel tijd kunnen we resultaten verwachten?

ValueCare kan in 3 tot 4 maanden haar dienstverlening operationeel hebben. Onze aanpak is heel pragmatisch en het meenemen van de organisatie is een belangrijk onderdeel. Omdat we zoveel als mogelijk gebruik maken van de standaard inzichten die we voor andere VVT-instellingen hebben ontwikkeld hoeven we niet iedere keer het wiel opnieuw uit te vinden.

Laatste nieuws

uit ons netwerk

Wij zitten net als de organisaties en instellingen in ons netwerk nooit stil. Daarom houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vraag gratis demo aan

Connect direct

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin

Marlon van Eerdt

Marlon van Eerdt

+316 514 65 202
marlon.van.eerdt@valuecare.nl
connect via linkedin