Contact »

Wij houden van feiten.

Jij ook?

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken!
Bekijk vacatures »

Zoektechnologie als basis

van Business Intelligence

Met SearchData kun je eenvoudig bij data uit verschillende bronsystemen om een antwoord te krijgen op jouw vragen. Zo maakt ons SearchData het opzoeken van bedrijfsinformatie net zo eenvoudig als bijvoorbeeld het online bestellen van een ideale koptelefoon.

Maar wat voor de zoektocht naar die ideale koptelefoon geldt, geldt natuurlijk ook voor die zoektocht naar stuurinformatie. Je moet weten welke vragen je jezelf moet stellen. Anders vind je nooit wat je zoekt. Daarom nemen wij gebruikers bij de hand.

De belangrijkste KPI’s zetten we in de ‘prestatiekaart’ en daarmee kun je direct zien of je op koers ligt. Per onderdeel hebben we verdiepende rapportages en daarnaast kun je via de zoekbalk gewoon zoeken op het onderwerp waar jij meer over wil weten. We presenteren alles in overzichtelijke rapportages. 

We ontwikkelen met een groot netwerk, alle rapportages zijn beschikbaar voor iedereen binnen het netwerk. Zo delen we kennis en kun je heel snel aan de slag.

SearchData, het gestandaardiseerde datamodel en de uitgebreide set aan rapportages en controles vormen het hart van onze verschillende Business Intelligence oplossingen.

80+ organisaties
150.000 cliënten
200.000 professionals
75 BI'ers en consultants
100.000 BI Rapportages
Dirk
"Het vinden van interne bedrijfsinformatie wordt net zo eenvoudig als het vinden van informatie op internet. Dit gaat grote impact hebben op de bedrijfscultuur en bedrijfsvoering." Dirk Grootendorst, Partner bij ValueCare

5 redenen om voor

ValueCare te kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Onze klanten geven als belangrijkste reden om voor ValueCare te kiezen naast genoemde punten. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De rapportages, dashboards en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Hoogwaardige rapportages en controles

bereikbaar via SearchData

Wij ontsluiten data uit meer dan 200 verschillende bronsystemen. Deze zetten we om naar een standaard datamodel en daar draaien onze rapportages en controles over. Dagelijks, zodat je altijd een actueel beeld hebt. Ons zoekplatform zorgt dat je vervolgens op eenvoudige wijze de voor jou relevante informatie kunt raadplegen. Zo eenvoudig als bij bol.com en funda.

Onze  rapportages leveren een altijd actueel inzicht in benodigde acties om in control te zijn en zijn gebaseerd op onze state-of-the-art zoektechnologie.

Value Care Home

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Functionaris gegevensbescherming

Oog voor privacy

ValueCares Functionaris voor de Gegevensbescherming houdt toezicht op de toepassing en naleving van de AVG, de noodzaak en de proportionaliteit van de gegevensverwerkingen en de bijbehorende privacyrisico’s voor de betrokkenen. Deze Functionaris voor de Gegevensbescherming is bekend gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij vragen over de verwerking van persoonsgegevens bij ValueCare kunt u contact opnemen met ValueCares Functionaris voor de Gegevensbescherming.

Luit Gazendam is de Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG). Hij is te bereiken via e-mail of via het algemene telefoonnummer van ValueCare

Stuur een bericht

Connect direct

Claudia

Claudia Keijzers

+316 107 08 265
claudia.keijzers@valuecare.nl
connect via linkedin

Anneke

Anneke Lalleman

+316 12 36 35 15
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin

Dirk

Dirk Grootendorst

+316 22 80 47 95
dirk.grootendorst@valuecare.nl
connect via linkedin

Jan

Jan van Leeuwen

+316 1400 45 88
jan.van.leeuwen@valuecare.nl
connect via linkedin