Contact »

Over ons

Elke dag beter

ValueCare maakt het managen van zorginstellingen makkelijk. Met onze risicobeheersing en stuurinformatie wordt de dagelijkse bedrijfsvoering van zorginstellingen aantoonbaar beter. De financiën zijn onder controle en de kwaliteit van de zorg verbetert continu.

Aangenaam

Wij zijn ValueCare

Wij maken (bedrijfs)gegevens op intuïtieve wijze toegankelijk waardoor wij erin slagen mensen en data écht met elkaar te verbinden. Dit stelt jou in staat om fact based te sturen én handelen.

Binnen het ValueCare netwerk verbinden wij ook onze klanten met elkaar. Door actief kennis en ervaring te delen leren we continu van elkaar en weten wij wat er onder onze klanten leeft. Zo blijven we samen bouwen aan de beste inzichten.

Wij signaleren dankzij ons netwerk de behoeften van onze klanten razendsnel, waardoor wij in staat zijn onze klanten te verrassen én nieuwe standaarden te ontwikkelen.
We zitten nooit stil en blijven ons platform doorontwikkelen. Dankzij onze state-of-the-art technologie en onze drang naar vernieuwing lopen wij voorop in de markt.

Zo zijn onze klanten altijd in control en weten wij ze te empoweren door ze inzicht en grip te geven op hun prestaties. Zo stellen wij ze in staat de juiste beslissingen te nemen. Fact based en weloverwogen.

Sluit je aan

ValueCare

Feiten & cijfers

Over Ons 01

Wij ondersteunen meer dan 100 organisaties

Over Ons 02

Wij maken gebruik van de beste open source technologie

Over Ons 03

Wij bieden altijd een oplossing die bij jouw organisatie past

Over Ons 04

Vijf jaar op rij ISAE 3000 TYPE II gecertificeerd

Over Ons 05

Meer dan 75 deskundige en ervaren dataspecialisten en consultants

Over Ons 06

Wij hebben ongeëvenaarde kennis van de nieuwste wet- en regelgeving

Over Ons 07

Instapklare bibliotheek met meer dan 100.000 rapportages en controles

Over Ons 08

Zo vind je altijd in één keer wat je zoekt

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken!
Bekijk vacatures »

Onze missie

Wat we doen:

ValueCare maakt het managen van zorginstellingen makkelijk. Met onze risicobeheersing en stuurinformatie wordt de dagelijkse bedrijfsvoering van zorginstellingen aantoonbaar beter. De financiën zijn onder controle en de kwaliteit van de zorg verbetert continu.

Onze visie

Wat we willen bereiken:

Alle Nederlandse zorginstellingen gaan gebruik maken van elkaars kennis en werken op basis van bewezen stuurmodellen en standaarden.

Dirk
"Het vinden van interne bedrijfsinformatie wordt net zo eenvoudig als het vinden van informatie op internet. Dit gaat grote impact hebben op de bedrijfscultuur en bedrijfsvoering." Dirk Grootendorst, Oprichter van ValueCare

5 redenen om voor

ValueCare te kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en stuurinformatie. Daar zijn we trots op. Onze klanten geven als belangrijkste reden om voor ValueCare te kiezen naast genoemde punten. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De rapportages, dashboards en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Onze visie

In de praktijk

Wij geloven in de kracht van een hecht netwerk. Daarom worden onze klanten automatisch lid van ons ValueCare netwerk waarin zij hun kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Op deze manier kunnen we van elkaar leren en ook niet onbelangrijk: wij en zij hoeven niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Untitled 3
“Dankzij het ValueCare netwerk hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kunnen we in korte tijd beschikken over relevante rapportages” Arent van der Heide, GGZ Delfland

Organisaties hebben veelal dezelfde soort vragen waar ze graag antwoord op willen. Om zo slimmer en effectiever te kunnen sturen. De antwoorden op deze vragen verwerken wij in slimme rapportages en controlelijsten die direct beschikbaar worden gesteld voor iedereen in het ValueCare netwerk.

Op deze manier wordt SearchData steeds slimmer en besparen onze klanten aanzienlijk op hun ontwikkelingskosten. En voor wie nu klant wordt, kan direct profiteren van onze jarenlange ervaring en ontwikkelingen. Start met een voorsprong!

Deel uitmaken van ons netwerk?

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Functionaris gegevensbescherming

Oog voor privacy

ValueCares Functionaris voor de Gegevensbescherming houdt toezicht op de toepassing en naleving van de AVG, de noodzaak en de proportionaliteit van de gegevensverwerkingen en de bijbehorende privacyrisico’s voor de betrokkenen. Deze Functionaris voor de Gegevensbescherming is bekend gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij vragen over de verwerking van persoonsgegevens bij ValueCare kunt u contact opnemen met ValueCares Functionaris voor de Gegevensbescherming.

Luit Gazendam is de Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG). Hij is te bereiken via e-mail of via het algemene telefoonnummer van ValueCare

Stuur ons een bericht