Contact »
Valuecare 07 04 2022 web 165

Over ons

ValueCare maakt het managen van zorginstellingen makkelijk.

Wij zijn ValueCare

ValueCare maakt het managen van zorginstellingen makkelijk. We zijn marktleider op het gebied van risicobeheersing en stuurinformatie in de zorg. Zorginstellingen gebruiken onze innovatieve IT-oplossingen om processen te automatiseren en hun administratieve lasten te verlagen.

Wij ondersteunen meer dan 100 zorginstellingen met datagerichte risicobeheersing en dagelijkse sturing op prestaties. Ziekenhuizen, GGZ-instellingen, MSB’s, organisaties in de ouderenzorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en eerstelijn. Binnen ons netwerk wisselen klanten actief rapportages, controles en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Over 2023 gaan we ook verantwoorden volgens ISO 26000.

We delen onze kennis met de zorgsector op www.normenkaderzorg.nl


ValueCare

Feiten & cijfers

Over Ons 01

Wij ondersteunen meer dan 100 organisaties

Over Ons 02

Wij maken gebruik van de beste open source technologie

Over Ons 03

Wij bieden altijd een oplossing die bij jouw organisatie past

Over Ons 04

Vijf jaar op rij ISAE 3000 TYPE II gecertificeerd

Over Ons 05

Meer dan 75 deskundige en ervaren dataspecialisten en consultants

Over Ons 06

Wij hebben ongeëvenaarde kennis van de nieuwste wet- en regelgeving

Over Ons 07

Instapklare bibliotheek met meer dan 100.000 rapportages en controles

Over Ons 08

Zo vind je altijd in één keer wat je zoekt

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken!
Bekijk vacatures »

Onze missie

Wat we doen:

ValueCare maakt het managen van zorginstellingen makkelijk. Zorginstellingen gebruiken onze innovatieve IT-oplossingen om processen te automatiseren en hun administratieve lasten te verlagen. Met onze risicobeheersing en stuurinformatie worden de dagelijkse bedrijfsvoering en de kwaliteit van zorg aantoonbaar beter. De financiën zijn onder controle en de kwaliteit van de zorg verbetert continu.

Onze visie

Wat we willen bereiken:

Alle Nederlandse zorginstellingen maken gebruik van elkaars kennis en bewezen standaarden om hun processen te automatiseren. Daardoor worden de administratieve lasten in de zorg ieder jaar lager.

5 redenen om voor

ValueCare te kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en stuurinformatie. Daar zijn we trots op. Onze klanten geven als belangrijkste reden om voor ValueCare te kiezen naast genoemde punten. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De rapportages, dashboards en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >200% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

Pantein verlaagt administratieve lasten met automatische controles

Pantein Zorggroep nam de controles van ValueCare in gebruik voor Cure en Care. Dit leverde het op.

Zorgkwaliteit vs. bedrijfsresultaat: zo gebruikt Pro Persona stuurinformatie om de juiste balans te vinden

De juiste cliënten op een goede manier helpen, terwijl de kosten beheersbaar blijven. Dat is de grote uitdaging bij veel GGZ-instellingen.

Live met HT in 6 weken: Ziekenhuis Rivierenland deed het

Toen Rivierenland wilde overstappen naar ValueCare, zaten ze middenin de overgang naar Horizontaal Toezicht (HT). Daardoor hadden ze maar zes weken om alle HT-controles live te zetten.

058rd ziekenhuisrivland030418 2
case
Live met HT in 6 weken: zo deed Ziekenhuis Rivierenland dat

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »

Functionaris gegevensbescherming

Oog voor privacy

ValueCares Functionaris voor de Gegevensbescherming houdt toezicht op de toepassing en naleving van de AVG, de noodzaak en de proportionaliteit van de gegevensverwerkingen en de bijbehorende privacyrisico’s voor de betrokkenen. Deze Functionaris voor de Gegevensbescherming is bekend gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij vragen over de verwerking van persoonsgegevens bij ValueCare kunt u contact opnemen met ValueCares Functionaris voor de Gegevensbescherming.

Luit Gazendam is de Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG). Hij is te bereiken via e-mail of via het algemene telefoonnummer van ValueCare

Stuur ons een bericht