Contact »
Leiden

ValueCare als beste getest door LUMC

Geschreven op 31 maart 2019

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) heeft na een Europees aanbestedingstraject gekozen voor ValueCare. Na een intensief keuzetraject kwam ValueCare als beste partij naar voren. De komende jaren leveren wij de dagelijkse risicobewaking bij LUMC en werken we toe naar Horizontaal Toezicht. Hiermee is het LUMC het tweede UMC dat samen met ons Horizontaal Toezicht inricht.

Claudia
“Een Europese aanbesteding is een leerzaam traject waar je op ruim 80 onderdelen wordt beoordeeld ten opzichte van andere aanbieders. We zijn supertrots dat we onbetwist als partij met de beste prijs-kwaliteit verhouding uit de bus kwamen en kijken uit naar een succesvolle lange termijn samenwerking met LUMC.” Claudia Keijzers, Director ValueCare

We ondersteunen LUMC bij het gehele traject van Horizontaal Toezicht. Van het opstellen van de risicomatrix tot het inrichten van het risico-beheersframework en de verantwoording naar de zorgverzekeraar. Het first time right percentage van de registratie én facturatie gaat omhoog. Dat leidt tot minder herstelwerk en betere risicobeheersing. De komende maanden rollen we onze tooling breed uit in het ziekenhuis. Het management is dan continue in control met behulp van de Horizontaal Toezicht Risico Dashboards.

We zien er erg naar uit om dit samen met LUMC verder te ontwikkelen en elkaar te versterken.

Stuur ons een bericht

Connect direct

Claudia

Claudia Keijzers

+316 107 08 265
claudia.keijzers@valuecare.nl
connect via linkedin