• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • ValueCare als beste getest door LUMC

  ziekenhuizen ht bi

  Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) heeft na een Europees aanbestedingstraject gekozen voor ValueCare. Na een intensief keuzetraject kwam ValueCare als beste partij naar voren. De komende jaren leveren wij de dagelijkse risicobewaking bij LUMC en werken we toe naar Horizontaal Toezicht. Hiermee is het LUMC het tweede UMC dat samen met ons Horizontaal Toezicht inricht.

  We ondersteunen LUMC bij het gehele traject van Horizontaal Toezicht. Van het opstellen van de risicomatrix tot het inrichten van het risico-beheersframework en de verantwoording naar de zorgverzekeraar. Het first time right percentage van de registratie én facturatie gaat omhoog. Dat leidt tot minder herstelwerk en betere risicobeheersing. De komende maanden rollen we onze tooling breed uit in het ziekenhuis. Het management is dan continue in control met behulp van de Horizontaal Toezicht Risico Dashboards.

  We zien er erg naar uit om dit samen met LUMC verder te ontwikkelen en elkaar te versterken.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.