• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • OLVG en ValueCare gaan langdurige samenwerking aan

  ziekenhuizen

  Het OLVG in Amsterdam en ValueCare gaan langdurig samenwerken aan integrale risicobeheersing en Horizontaal Toezicht. ValueCare gaat het OLVG ondersteunen met Integrale Risicobeheersing en in het traject naar Horizontaal Toezicht. Een van de gezamenlijke doelstellingen is het verbeteren van de registratie vroeg in het proces en aan de bron.

  Sharon Veffer, Hoofd Zorgadministratie OLVG: “Regelmatig krijgen we vanuit de organisatie signalen met betrekking op de registratie van zorg. Het is moeilijk grip krijgen op welke risico’s dit zijn en waar die zitten. Met de Integrale Risicobeheersing van ValueCare kunnen we gestructureerd de (omzet)risico’s in beeld brengen en gaan bewaken. Daarnaast gaan we met ValueCare het traject voor Horizontaal Toezicht in. ValueCare’s brede set aan risicobeheersmaatregelen, blokkade voor facturatie en dashboards om te kunnen sturen in de organisatie vormen hierbij een belangrijke succesfactor.”

  We kijken er naar uit om het OLVG langdurig te ondersteunen bij het beheersen van hun risico’s en toewerken naar Horizontaal Toezicht.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.