• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • GGZ Delfland scoort met organisatie brede sturing

  ggz

  GGZ Delfland heeft in het eerste kwartaal van 2019 in samenwerking met ValueCare successen behaald op diverse onderdelen van sturing en verantwoording. Zo heeft GGZ Delfland vóór 1 april de Goedkeurende verklaring jeugd verkregen, het Zelfonderzoek 2016 succesvol afgerond en is BI as a Service uitgerold binnen haar organisatie. Op korte termijn verwacht GGZ Delfland ook het Horizontaal Toezicht 2018 succesvol af te kunnen ronden. “En dat is slechts het begin!”, aldus Arent van der Heide verantwoordelijk voor Financiën & Informatie bij GGZ Delfland.

  “Ik verwacht dat we mede dankzij het informatie-portaal van ValueCare nog dit jaar onze bedrijfsvoering ook op andere fronten nog meer toekomstbestendig kunnen maken. Vooral de uitrol van BI as a Service (integraal management informatie systeem voor directie, managers en behandelaars) naar de gehele organisatie is voor ons heel erg belangrijk.

  Integrale Sturing GGZ 2019

  Om deze prestaties niet ongemerkt voorbij te laten gaan kwam GGZ Delfland op bezoek bij ValueCare om de successen feestelijk te vieren en namen zij als organisatie met de meeste gebruikers van het informatieportaal (>800) de award Integrale Sturing GGZ 2019 in ontvangst. “Zo’n prijs is natuurlijk een leuke aanmoediging, we willen vooral dat medewerkers maximaal gebruik kunnen maken van informatie in hun dagelijks werk”, aldus Arent van der Heide.

  Over het geheim van deze successen is Arent van der Heide van GGZ Delfland duidelijk. Hij verwijst naar het uitgebreide kennisnetwerk dat ValueCare samen met haar klanten vormt. “Dankzij dit netwerk hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kunnen we in korte tijd beschikken over relevanteBI Rapportages en dashboards”. Een voorbeeld is dat een collega instelling een ROM dashboard heeft ontwikkeld, die wij daarna 1 op 1 konden overnemen.

  Samen sta je sterk

  Heeft Arent nog een tip voor andere instellingen? “Natuurlijk is ook bij ons niet alles in één keer goed gegaan, maar ik durf nu wel te zeggen dat we samen met ValueCare vanuit één portaal als hele organisatie sturen, beheersen en verantwoorden. Mijn tip: samen sta je sterk, dus sluit je aan bij ons netwerk. Hoe meer ggz-instellingen dat doen, hoe sneller en beter we van elkaar leren.”

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.