• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Zuyderland kiest (opnieuw) voor ValueCare!

  ziekenhuizen

  En daar zijn wij ongelofelijk blij mee. Een hernieuwde keuze is voor ons een belangrijke bevestiging dat wij erin slagen te doen wat we beloven: concrete resultaten boeken op de domeinen integrale sturing (BI) en integrale risicobeheersing.

  Middels stuurinformatie “In control komen” is het doel dat we bij Zuyderland nastreven in onze samenwerking. Nu Zuyderland erin geslaagd is na de fusie weer zwarte cijfers te schrijven en Zuyderland aantoonbaar haar risico’s en compliance steeds beter beheerst, gaan we de samenwerking verder uitbouwen.

  Dit doen we met integrale stuurinformatie die managers en medewerkers faciliteert om dagelijks inzicht te hebben in hun prestaties en het bereiken van hun doelen.

  Wij zijn trots dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de strategie van Zuyderland: ”De beste zorg, zo thuis mogelijk.”.

  Zuyderland is lid van het ValueCare netwerk. Binnen dit netwerk wisselen wij actief kennis en ervaringen uit. Een belangrijk voordeel hiervan is dat nieuwe BI-BI BI Rapportages en andere inzichten direct voor iedereen beschikbaar zijn.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.