• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Radboud UMC, Medisch Centrum Leeuwarden, Diakonessenhuis en IJsselland kiezen voor Daily auditing, Horizontaal Toezicht en/of Business Intelligence van ValueCare!

  ziekenhuizen

  Wij heten deze ziekenhuizen van harte welkom bij het netwerk van ValueCare. En we zijn er trots op dat wij ze de komende jaren gaan ondersteunen bij dagelijkse controles, de overgang naar Horizontaal Toezicht en/of de inzet van Business Intelligence.

  Meerjarige samenwerkingen

  Deze uitbreidingen brengt de ontwikkelingen binnen ons netwerk in een verdere stroomversnelling. Niet alleen voor 2020 maar ook voor de jaren daarna.

  Voorbeelden van opdrachten waarmee we samen met de ziekenhuizen aan de slag gaan zijn:

  • Het vergroten van de rechtmatigheid van zorguitgaven op korte en middellange termijn. 
  • Verlichten administratieve lasten door gepast gebruik en aantoonbaar correct declareren
  • First Time Right: Het structureel verbeteren van de kwaliteit van bronregistratie. 
  • 3 Lines of defence: De transitie van taken en verantwoordelijkheden
  Nu 8 van de 11 EPIC ziekenhuizen aangesloten

  Met deze uitbreiding zijn 8 van de 11 EPIC ziekenhuizen aangesloten bij het ValueCare netwerk. Zij steunen met Horizontaal Toezicht op een solide partij om voor lange termijn aantoonbaar risico’s te beheersen en gezamenlijk processen aan de voorkant te optimaliseren.

  Aan de slag met HRM en Finance

  Bij het Diakonessenhuis wordt de samenwerking uitgebreid met het ontsluiten van HRM en Finance bronnen. Zij zullen onze standaard dashboards gebruiken, maar ook bijdragen aan nieuwe ontwikkeling op dit vlak. Dit is een uitbreiding op onze bestaande gezamenlijke ontwikkeling op het gebied van capaciteitsmanagement van OK, poli, kliniek en SEH. Rapportages die hieruit zijn voortgekomen zijn te vinden in onze standaard bibliotheek.

  Waarom ontwikkelen in een netwerk?

  Wij zien dat het type informatie dat wordt vastgelegd in organisaties deels vergelijkbaar is met andere organisaties in de branche. De informatie die wordt vastgelegd in HRM en Finance pakketten is zelfs zeer vergelijkbaar over branches heen. De mogelijke informatievragen zijn dus ook sterk vergelijkbaar. 

  Dit gegeven is een belangrijke reden dat wij samen met onze klanten en partners kennis uitwisselen en ontwikkelingen delen. Het voordeel hiervan is dat nieuwe leden direct aan de slag kunnen en dat nieuwe releases waaronder actielijsten, Apps en BI Rapportages direct voor iedereen in het netwerk beschikbaar zijn.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.