Contact »
Value Care en GGZ WNB

Ontwikkelingen in ons netwerk

Geschreven op 20 maart 2020

Ook in deze bijzondere tijd zitten we niet stil. Hieronder vind je een greep van grote en kleine ontwikkelingen in ons netwerk uit de afgelopen periode. Wil je automatisch op de hoogte blijven of heb je een idee voor een bepaalde ontwikkeling? Meld je aan op onze nieuwsbrief of neem contact op.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden »

Business Intelligence on the roll bij GGZ WNB

Bij GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) hebben we een succesvolle opstartfase van BI afgerond.

Tijdens GO live - een intern event - zijn de prestatiekaart voor managers en het dashboard voor behandelaars geïntroduceerd. De systemen xmCare en Beaufort worden nu dagelijks ontsloten en behandelaren en managers hebben eenvoudig toegang tot actuele en voor hen relevante stuurinformatie. Dit betreft onder meer productie, productiviteit, FTE, verzuim, wachtlijsten, ROM-scores en bedbezetting. 

Medewerkers van GGZ WNB hebben er de schouders onder gezet en zijn trots op de eerste resultaten. Dat je aan kunt sluiten bij een groot kennisnetwerk en standaardiseert en zo je eigen organisatie verder professionaliseert zijn belangrijke voordelen voor GGZ WNB.

In de komende periode wordt verder doorontwikkeld aan de behandelaren dashboards en financiële dashboards en rapportages.

Ook MMC kiest voor BI van ValueCare

Maxima Medisch Centrum heeft gekozen voor Business Intelligence van ValueCare. Aanleiding voor deze keuze is de wens om op korte termijn tactisch & operationeel te kunnen sturen op onder andere zorgactiviteiten, OK-uitnutting, bedbezetting, wachtlijsten en kwaliteitsindicatoren.

MMC