• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • COVID-19 Volledigheidschecks van ValueCare sporen onvolledige zorgregistraties op

  ziekenhuizen

  Ziekenhuizen lopen door de coronacrisis ruim 2 miljard euro aan omzet mis. Een eerste reden voor deze omzetdaling is de afname van de reguliere zorg. Een tweede reden zijn onvolledige registraties van COVID-19 gerelateerde zorg. En voor deze onvolledige registraties introduceert ValueCare een oplossing: de COVID-19 Volledigheidschecks.

  Met de COVID-19 Volledigheidschecks ondersteunt ValueCare ziekenhuizen bij het opsporen van deze onvolledig geregistreerde COVID-19 gerelateerde zorg. De COVID-19 Volledigheidschecks beslaan onderwerpen die nu éxtra relevant zijn, namelijk:

  • Intensive Care (IC);
  • E-Consulten;
  • Verpleegdagen;
  • Spoedeisende hulp;
  • Palliatieve zorg;
  • Longrevalidatie.

  Wil je meer weten over onze COVID-19 Volledigheidschecks? Of heb je andere vragen die gaan over de volledigheid van zorgregistratie? Neem dan contact met me op. Ik help je graag.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.