• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Zo begin je met het Zorgprestatiemodel

  ggz zpm

  De invoering van het Zorgprestatiemodel in 2022 is voor alle GGZ instellingen ingrijpend. Om GGZ instellingen zo snel mogelijk inzicht te geven in de impact van deze nieuwe financiering, hebben wij een uitgebreide en dynamische simulatie ontwikkeld met tientallen kleine en grote GGZ-instellingen.

  De simulatie is dynamisch waarbij vergelijkingen van verschillende jaren en doorsnijdingen mogelijk zijn, parameter instellingen door jullie zelf aangepast kunnen worden (setting, tarieven, functiemix etc.) en de simulatie geautomatiseerd wordt doorgerekend op basis van recente data.

  Hoe snel kun je als nieuwe deelnemer werken met de simulatie?

  We nemen de instellingen mee in de gehele simulatie waarbij alle inzichten en definities openbaar en transparant zijn. De implementatietijd van de simulatie neemt 4 tot 6 weken in beslag, waarbij 95% van alle handelingen door ValueCare uit handen wordt genomen.

  De eerste fase bestaat uit het beheren van de servers, het verzorgen van de inrichting en het aansluiten van de data. Na 4 weken werkt het portaal en is de simulatie beschikbaar voor de instelling.

  De simulatie draait op basis van de huidige registraties. Hierdoor krijgen gebruikers een realistisch beeld dat gebaseerd is op feiten. De simulatie legt de basis voor sturing op en monitoring van je omzet en bedrijfsvoering in 2021, 2022 en verder.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.