Contact »
Netwerk logos

Het ValueCare netwerk groeit

Geschreven door Esther Wiersma op 15 juli 2021

In elke tak van de zorgsector (ziekenhuizen, GGZ-, VVT-, GHZ-instellingen en eerstelijnszorg) is de behoefte aan integrale risicobeheersing en sterke stuurinformatie groter dan ooit.

Het ValueCare netwerk breidt zich daardoor sterk uit. In het afgelopen half jaar zijn 5 ziekenhuizen, 9 GGZ-instellingen, 1 VVT-instelling en 2 eerstelijns-instellingen aangesloten.

Daarmee is ons netwerk gegroeid tot bijna 100 Nederlandse zorginstellingen.

Wat levert het ValueCare netwerk op?

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief rapportages, controles en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld. In het ValueCare netwerk lift je dus mee op de ervaringen van andere zorginstellingen.

We leveren een uitgebreide set aan rapportages en geautomatiseerde beheersmaatregelen (100% controles en steekproeven) die vanuit het netwerk ontwikkeld worden. De uitwerking van de beheersmaatregelen en normen is openbaar toegankelijk via normenkaderzorg.nl.

Untitled 3
"Dankzij het ValueCare netwerk hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Zo kunnen we in korte tijd beschikken over relevante rapportages." Arent van der Heide, GGZ Delfland

Stuur ons een bericht

Neem contact op

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin