Contact »
Welkom domus magnus nieuwsbericht

Welkom Domus Magnus

Domus Magnus biedt particuliere ouderenzorg op 17 unieke locaties. Deze maand start een samenwerking met ValueCare om het registratie- en declaratieproces niet langer achteraf, maar vooraf te controleren. ValueCare levert het daarvoor zoekplatform met dagelijkse Integrale Risicobeheersing (Daily Auditing).

Daarmee krijgt Domus Magnus dagelijkse signalering van onjuiste registratie en declaratie van zorg. Daily Auditing moet helpen om meer grip te krijgen op de afspraken met zorgkantoren en verzekeraars en op de interne afspraken rondom de kwaliteit van zorg. Met de dagelijkse controles komen de locatiemanagers in control en kunnen ze afwijkingen op tijd signaleren. Dat zorgt voor een betere verbinding tussen de locaties en zorgloket, en zal het jaarrekeningstraject flink vereenvoudigen.

Wij kijken uit naar de samenwerking!

Meer weten over Daily Auditing?

Neem contact op met

Galya Thougounnikova

Galya Tchougounnikova

+316 82 18 49 64
galya.tchougounnikova@valuecare.nl
connect via linkedin