• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Welkom VNN

  ggz

  Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) start met stuurinformatie van ValueCare.

  VNN zocht een gebruiksvriendelijke, toekomstvaste en flexibele BI-omgeving gericht op zorg, personeel en finance. Daarbij wilde VNN ontzorgd worden, omdat het steeds lastiger is om personeel te behouden en de continuïteit van informatievoorziening te borgen. Na een selectie-traject koos VNN voor ValueCare.

  VNN heeft het vertrouwen dat zij met de stuurinformatie van ValueCare snel kan inspelen en anticiperen op veranderingen, waaronder de nieuwe prestatiebekostiging (zpm). ValueCare neemt het hele datamanagement op zich en beschikt over een uitgebreide bibliotheek aan KPI-rapportages, die samen met een groot netwerk van ggz-instellingen ontwikkeld is. Door slim te standaardiseren zijn de KPI-rapportages voor iedereen binnen het netwerk te gebruiken.

  Daarbij biedt de oplossing van ValueCare dashboards voor directie, management, teamleiders en behandelaren om dagelijks zicht te hebben op hun eigen prestaties op het gebied van zorg, kwaliteit, doelmatigheid, personeel en financiën. Ook de monitoring van afspraken met financiers en voorspelmodellen maken onderdeel uit van de oplossing.

  VNN start in mei en zal voor de zomer de dashboards beschikbaar hebben om te sturen op goede zorg in een financieel gezonde organisatie.

  Wij verwelkomen VNN graag in ons netwerk en kijken uit naar de samenwerking!

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.