• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • GGZ Delfland verlengt samenwerking met ValueCare voor 5 jaar

  ggz

  Met trots kunnen wij mededelen dat GGZ Delfland de samenwerking met ValueCare voor vijf jaar verlengt. Ook in de komende periode zullen zij gebruik maken van onze dienstverlening. Deze bestaat bij Delfland uit: Stuurinformatie voor alle managers en behandelaren, Risicobeheersing geautomatiseerd en Horizontaal Toezicht (HT), monitoring op omzet en afspraken met financiers en uniforme productiemonitoren. 

  GGZ Delfland is al een tijd over op HT en blijft daar gebruik van maken. Arent van der Heide, Financieel Directeur bij GGZ Delfland: “We zijn in staat geweest om met behulp van ValueCare aantoonbaar te maken dat we voldoen aan het Horizontaal Toezicht. Dat hadden we niet snel zelf kunnen doen". 

  Ook noemt Arent als voordeel dat door het gebruik van ValueCare het vertrouwen bij de verzekeraars oploopt: "De beslissende zet was dat we dankzij de blokkades van ValueCare aan de verzekeraars hebben kunnen aantonen dat we alleen maar factureren datgene dat voldoet aan de eisen van de wet en regelgeving".

  Wij zijn blij en trots jullie komende jaren weer in ons netwerk te hebben!

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.