Contact »
Ggz ht artikel december 2022

Vooruitblik ontwikkelingen Q2 Omzetprognose & Afsprakenmonitor GGZ

Geschreven door Daan Blom op 24 april 2023

Recent heeft de tweede netwerkbijeenkomst voor de Omzetprognose en Afsprakenmonitor van 2023 plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben we de ontwikkelingen van het vorige kwartaal besproken. Ook keken we samen vooruit naar de komende drie maanden. Samen met ons netwerk hebben we de speerpunten vastgesteld en die zien er voor de komende periode als volgt uit: 

  1. UPM Beschikbaar maken per verzekeraar voor 2023
  2. UPM Technisch onderhoud > sneller in gebruik
  3. Input van de tarieven inzichtelijk maken
  4. Bezoek / spreken met alle stakeholders (rondje langs de velden)
  5. VAR Categorieën toevoegen (op aanvraag)

Op elk van deze onderwerpen nodigen we binnenkort weer GGZ-instellingen uit om met ons mee te denken (bekijk hier de agenda). Mocht jij of een van je collega’s hierbij willen aansluiten, laat het dan via de mail weten aan Daan Blom.

Stuur ons een bericht

Of bel direct met