• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Mediant start met volledige stuurinformatie ValueCare

  ggz

  Met trots kondigen wij aan dat de GGZ instelling Mediant zich aansluit bij ons netwerk voor stuurinformatie. Mediant maakt al langer onderdeel uit van ons netwerk voor risicobeheersing, maar de behoefte aan een managementsysteem dat ook bij BI/stuurinformatie ondersteund was groot.

  Marlien van der Maas van Rooijen, Manager Financiën Facilitair ICT bij Mediant vertelt:

  “Ons vorige managementinformatiesysteem werkte onvoldoende ondersteunend. De behoefte aan een goed en fatsoenlijk stuur om mee te kunnen sturen is met de komst van het Zorgprestatiemodel alleen maar groter geworden. Al meerdere jaren werken we naar tevredenheid met ValueCare voor horizontaal toezicht. Per 2021 is daar ZPM stuurinformatie bijgekomen.

  De stap om álle stuurinformatie bij ValueCare te beleggen was een logische. Met de Stuurinformatie van ValueCare verwachten we dat onze informatiebehoefte zal worden afgedekt en KPI’s te kunnen presenteren die samenhangen met de ambities in het strategisch meerjarenbeleidsplan en het Integraal Zorg Akkoord. Ook zien we het als een groot voordeel dat dataspecialist ondersteuning en consultancy bij de dienstverlening is inbegrepen en samen met het netwerk (GGZ-instellingen) de Stuurinformatie doorontwikkeld wordt. We hoeven dus niet “het wiel uit te vinden”.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.