Contact »
Ai hackathonn

AI Hackathon: Innoveren in de zorg met kunstmatige intelligentie

Geschreven door Bram Schipper op 24 oktober 2023

Recent organiseerde ValueCare een dynamische en interactieve AI Hackathon! Onze multidisciplinaire teams werkten samen aan vijf urgente vraagstukken die actueel zijn bij onze klanten.

We hebben diverse benaderingen en technieken toegepast, waaronder het testen van Large Language Models (LLM), Natural Language Processing (NLP) modellen en geavanceerde Artificial Intelligence (AI) algoritmen. Het was een dag van experimenteren, leren en innoveren! Door de diepte in te duiken met deze geavanceerde technologieën, hebben we nieuwe inzichten en oplossingen ontdekt die ons in staat stellen om nog effectiever waarde te creëren voor onze klanten.

Stuur ons een bericht

Of bel direct met