• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • AI Hackathon: Innoveren in de zorg met kunstmatige intelligentie

  automatisering

  Recent organiseerde ValueCare een dynamische en interactieve AI Hackathon! Onze multidisciplinaire teams werkten samen aan vijf urgente vraagstukken die actueel zijn bij onze klanten.

  We hebben diverse benaderingen en technieken toegepast, waaronder het testen van Large Language Models (LLM), Natural Language Processing (NLP) modellen en geavanceerde Artificial Intelligence (AI) algoritmen. Het was een dag van experimenteren, leren en innoveren! Door de diepte in te duiken met deze geavanceerde technologieën, hebben we nieuwe inzichten en oplossingen ontdekt die ons in staat stellen om nog effectiever waarde te creëren voor onze klanten.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.