• Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • [Webinar] Onderweg naar een administratievrij ziekenhuis - met Erasmus MC en Ziekenhuis Gelderse Vallei

    ziekenhuizen webinar

    Dit webinar heeft al plaatsgevonden en kan je hier terugkijken:

    Bekijk webinar


    Een administratievrij ziekenhuis. Dat klinkt goed, maar wat is het precies? En kan dat eigenlijk wel? Erasmus MC en Ziekenhuis Gelderse Vallei vertellen tijdens dit webinar over hun visie en geboekt resultaat.

    Het Erasmus MC deelt haar visie op de zorgadministratie van de toekomst en hoe zij samen met ValueCare door middel van techniek de verantwoordingsketen transformeren. 

    Martijn Hendriks, lid RvB, en Timo Hornis, hoofd financiƫle administratie & control bij ZGV, vertellen hoe zij technieken inzetten als AI en robotisering om de administratieve lasten te verlichten en miljoenen aan omzet op te sporen. Het resultaat in de eerste 4 maanden? 1200 mensuren bespaard!

    We gaan tijdens het webinar in op de volgende vragen:

    • Hoe zetten we innovatie in om de verantwoordingsketen te transformeren en daardoor samen slimmer te werken?
    • Hoe zet je AI in om vanuit tekstverslagen tonnen tot miljoenen gemiste omzet te registreren en feitelijke levering structureel en integraal te controleren?
    • Hoe kunnen deze technieken worden ingezet om honderden uren aan handmatige werkzaamheden weg te automatiseren en hoe doe je dat op een veilige en betrouwbare manier?

    Voor wie is dit webinar:

    Dit webinar is bedoeld voor Raad van Bestuur, Financieel Directeuren, Strategisch Adviseurs en management van Ziekenhuizen.
     

    Meld je aan via het onderstaande formulier:

    ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.