• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) start met Risicobeheersing van ValueCare

  ggz

  Met trots kondigen wij aan dat Verslavingszorg Noord Nederland zich aansluit bij ons netwerk voor risicobeheersing/HT en de inzet van AI om administratieve lastendruk te verminderen. Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van verslaving op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken of bijvoorbeeld gamen.

  Janneke Procee, Directeur Bedrijfsvoering bij Verslavingszorg Noord Nederland vertelt:

  “VNN onderkent het belang van simpel en efficiënt registreren en de focus op daadwerkelijke cliëntenzorg. Wet- en regelgeving is vooral in de verslavingszorg met veel verschillende financieringsstromen zo breed en divers, dat dagelijkse monitoring ons kan helpen om goed en aantoonbaar op orde te zijn en om te leren uiteindelijk registratie in één keer goed te doen.

  Wij kijken er naar uit om de samenwerking met ValueCare uit te breiden en ons te laten uitdagen en verrassen op nieuwe mogelijkheden op het gebied van heldere dashboards en inzet van AI voor het volledig geautomatiseerd aantonen van feitelijke levering en het opsporen van gemiste productie.”

  VNN werkt al samen met ValueCare op het gebied van stuurinformatie.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.