• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • [Evenement] Hoe GGZ WNB administratie vermindert met de digitale assistent verslaglegging

  ggz automatisering

  Samen met ValueCare ontwikkelt GGZ Westelijk Noord-Brabant de digitale assistent voor de behandelaar om de administratieve lasten te verlagen. De GGZ-instelling gelooft dat de inzet van AI een grote rol kan spelen om de krappe arbeidsmarkt, de druk op de kosten en de toenemende regeldruk in de zorg het hoofd te bieden. 

  Een van de focuspunten van WNB om de regeldruk voor behandelaren te verminderen is om verslaglegging te digitaliseren. Samen met ValueCare werd met behulp van AI-toolmodellen een digitale assistent verslaglegging voor de behandelaren ontwikkeld. 

  De pilot is inmiddels succesvol afgerond en de digitale assistent verslaglegging wordt steeds verder uitgerold in de organisatie. Op donderdag 12 september, 10 – 12 uur (met aansluitend lunch) locatie Utrecht, delen GGZ WNB en ValueCare de eerste ervaringen van de digitale assistent. We bespreken tijdens dit evenement:

  • Hoe de digitale assistent verslaglegging werkt;
  • De ervaringen (van de behandelaar) vanuit de pilot;
  • De volgende stappen in de ontwikkeling voor de digitale assistent.

  Voor wie is dit evenement:

  Dit evenement is bedoeld voor Raad van Bestuur, Financieel Directeuren, management/behandelaren en andere geïnteresseerden van GGZ-instellingen.

  Meld je aan via dit formulier.

   

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.