• Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • Start nu met automatische verslaglegging voor artsen

    automatisering msb

    De nieuwe digitale assistent van ValueCare neemt artsen de complete administratie uit handen, van voorbereiding tot en met registratie. 

    Doordat ValueCare al samenwerkt met 57 Nederlandse ziekenhuizen, kunnen we meer doen dan alleen het transcriberen van gespreksverslagen. 

    Met de digitale assistent van ValueCare kun je als arts automatisch afspraken voorbereiden, gespreksverslagen maken, DBC-verrichtingen afleiden, de registratie in het EPD doen en die controleren op volledigheid. 

    Daardoor wordt de registratie beter én blijft er meer tijd over voor de patiënt. 

    Dat ziet er zo uit: 

    Artsen krijgen voor een afspraak alle relevante patiënt-informatie op één scherm te zien.

    De assistent wordt opgeroepen vanuit het EPD en met Auto-voorbereiding wordt het patiëntcontact automatisch voorbereid. De historie van de patiënt (inclusief verwijzersinformatie) wordt samengevat vanuit vele plekken in het EPD en als een tijdslijn getoond. De bron is altijd te raadplegen. 

    Het gesprek wordt door de digitale assistent getranscribeerd en samengevat, zodat de verslaglegging daarna een kwestie is van één druk op de knop.

    Met Auto-verslag wordt het gesprek met de patiënt opgenomen, woord voor woord omgezet in tekst (getranscribeerd) en samengevat. De samenvatting is ingesteld op het specialisme en type gesprek, zodat de medische essentie nauwkeurig gevat wordt onder de koppen van het verslag.

    De digitale assistent stelt de registratie in het EPD voor.

    Op basis van het gesprek en het verslag wordt de registratie afgeleid met de Registratie afleiding. 

    De verrichtingen, DBC diagnose, het doorzetten van medicatie, het opslaan van het verslag – bij akkoord van de arts verwerken de robots (RPA) de registratie in het EPD met Auto-registratie.

    Na goedkeuring van de arts wordt de registratie automatisch in het EPD verwerkt en de digitale assistent controleert de registratie direct op volledigheid. En de arts kan direct door naar de volgende patiënt. 

    Wil je de automatische verslaglegging in actie zien? 

    Je kunt de digitale assistent eenvoudig uitproberen tijdens een testconsult met één van onze collega’s. 

    ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.