• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Zorggroep Alliade rolt BI as a service van ValueCare uit

  Samen met Zorggroep Alliade heeft ValueCare in een aantal maanden tijd een integraal BI dashboard ontwikkeld. Dit dashboard toont actuele stuurinformatie voor de gehele zorggroep (dochterorganisaties Talant, Meriant, Reik, en Wil). Hiermee beschikt Zorggroep Alliade over een krachtig instrument om integraal te sturen op prestaties. Alle stuurinformatie is nu altijd actueel, betrouwbaar en op één plek beschikbaar. Zonder afhankelijk te zijn van wat anderen aanleveren. Inmiddels werken alle afdelingshoofden van Zorggroep Alliade vrijwel dagelijks met het BI dashboard.

  Auke Jelle Kingma – directeur bij Talant – is blij met dit instrument. ”Het dashboard is voor ons van grote meerwaarde, omdat we nu goede actuele stuurinformatie hebben. Daardoor is snel en goed zichtbaar wat zich cijfermatig afspeelt op bijvoorbeeld een kostenplaats, woonleefzone, regio of organisatie. Dat geeft op het gebied van cijfers inhoud aan werkoverleggen en MT bijeenkomsten. Bij eventuele afwijkingen van de norm kunnen we gericht actie ondernemen.”

  Na de zomer wordt de bibliotheek van BI Rapportages verder uitgebreid. Zodat op korte termijn de informatiebehoefte van alle lagen en gebruikersgroepen van Zorggroep Alliade kan worden vervuld. ValueCare maakt de uitgebreide bibliotheek met daarin honderdenBI Rapportages doorzoekbaar middels innovatieve zoektechnologie à la Funda en Bol.com.

  Zorggroep Alliade werkt sinds 2011 met ValueCare voor haar dagelijkse risicobeheersing (Daily Auditing). In 2018 heeft ze haar dienstverlening uitgebreid met BI as a Service.

  Meer informatie over BI as a service?

  Wilt u meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.