• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • De betekenis van Horizontaal Toezicht in de praktijk

  Video 1

  Over geautomatiseerde beheersmaatregelen

  ValueCare ondersteunt zorgorganisaties om gecontroleerd over te gaan naar Horizontaal Toezicht. 

  Belangrijk onderdeel daarvan is dat geautomatiseerde beheersmaatregelen worden ingezet en het bewustzijn en beheersen van risico’s door medewerkers in de organisatie vroeg in het proces. Zo krijg je de basis op orde en kun je een gecontroleerde overgang naar HT maken. Stap voor stap. Met grip op je omzet.

  video 2

  Dankzij HT tijdwinst en verlichting controledruk bij Gelre

  In deze video legt Gelre ziekenhuizen uit waarom Horizontaal Toezicht zo belangrijk voor hen is. Dit doen zij samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis die daarbij het perspectief van de zorgverzekeraars toelicht

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.