• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • ValueCare behaalt opnieuw ISAE 3000 TYPE II certificering

  vvt & ghz vvt ht

  ValueCare heeft opnieuw - voor het vijfde opeenvolgende jaar - een ISAE 3000 TYPE II certificering behaald voor haar gehele dienstverlening. Wij zijn erg blij met de goedkeurende verklaring van de accountant want dit betekent voor alle klanten uit ons netwerk dat de door ValueCare ingezette beheersingsmaatregelen over heel 2019 goed hebben gewerkt. Deze certificering heeft voor onze klanten - en hun samenwerkingspartners - een aantal belangrijke voordelen: 


  1. Extra zekerheid over kwaliteit van onze processen en dienstverlening

  Met de hernieuwde certificering hebben onze klanten én hun samenwerkingspartners extra zekerheid dat de dienstverlening van ValueCare betrouwbaar is en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Het jaarlijkse certificeringstraject houdt ons scherp en helpt ons continu te verbeteren.

  2. Zekerheid over aantoonbare werking beheersingsmaatregelen, óók voor Horizontaal Toezicht

  Extra zekerheid zit ook in het feit dat wij sinds 2017 een stap verder gaan dan het certificeren van onze processen: ook de werking van ruim 400 (Horizontaal Toezicht) controles wordt extern getoetst door de accountant en is onderdeel van de goedkeurende verklaring. Hiermee hebben de samenwerkingspartners van onze klanten (zorgverzekeraars, accountants) een extra garantie dat de verschillende HT risicogebieden goed door de instellingen geborgd zijn.

  3. Instellingen kunnen steunen op ValueCare’s certificering voor HT en jaarrekeningtraject

  Dé reden waarom ValueCare in januari al de certificering op zak heeft is dat onze klanten hierop kunnen steunen in het jaarrekeningtraject. De geautomatiseerde en gecertificeerde controles en de Grouper van ValueCare kunnen ook ingezet worden voor het jaarrekeningtraject. Hiermee kunnen handmatige controles en steekproeven door de accountant voorkomen worden.

  4. Besparing op accountantskosten

  Misschien een open deur maar daardoor niet minder waar: alle processen die binnen de ISAE certificering van ValueCare worden gecontroleerd hoeven niet meer door de accountant van iedere afzonderlijke instelling gecontroleerd te worden. Dat betekent een besparing van tijd en dus direct lagere accountantskosten voor de leden van ons netwerk.

  5. Door transparantie onderbouwd vertrouwen

  Wij geloven in transparantie. Door onze processen en procedures extern te laten toetsen geven we ons letterlijk ‘bloot’. We streven naar hoge kwaliteit van onze dienstverlening en verbeteren continu. Hiermee verstevigen we onze vertrouwensrelatie met u en uw samenwerkingspartners. Zo kan u onderbouwd op ons vertrouwen en uw samenwerkingspartners op u. De certificering helpt enorm bij samenwerkingen als Horizontaal Toezicht waar het draait om onderbouwd vertrouwen.

  Wij danken KPMG voor de prettige samenwerking en de zorgvuldigheid waarmee de audit is uitgevoerd.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.