• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Terugblik op webinar 'Sturen met Data in de VVT en GHZ'

  vvt & ghz vvt

  Op 16 april j.l. was onze eerste online open bijeenkomst een feit! 

  We hebben hierbij zo’n 35 geïnteresseerden mogen ontvangen en met dank aan onze sprekers Petra van den Boorn, Joanne van den Hoek, en Anneke Lalleman was het een succes. Petra heeft de deelnemers meegenomen in haar kijk op proces- en datagericht risicomanagement. Joanne heeft haar ervaringen met de implementatie van datagericht werken en sturen bij Rivas Zorggroep gedeeld. En tot slot heeft Anneke toegelicht hoe je er voor kan zorgen dat de data echt voor je gaat, en blijft werken middels inbedding in de P&C cyclus.

  Wil je een virtuele demo ontvangen?

  Aanvullend op de opname verzorg ik graag persoonlijk een virtuele demo van ongeveer 10 minuten. Neem contact op via de onderstaande gegevens of laat een bericht achter.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.